Passa al contingut principal

Entrades

S'estan mostrant les entrades d'aquesta data: febrer, 2014

Flam de cafè

Avui unes postres clàssic amb un toc, el del cafè ! Tot i que no soc molt de dolç, m'encanten les postres amb ou, flams, cremes pastisseres .... Aquest és molt fàcil de fer ! Ingredients 1/2 litre de llet 5 ous 5 cullerades de sucre i una baina de vainilla o 4 cullerades de sucre i una de sucre de vainilla 1 cullerada de cafè soluble ( en el meu cas descafeïnat) caramel líquid Preparació Posem la llet en una gerreta amb el sucre avainillat o l'interior de la baina de vainilla i l'escalfem al microones durant 3 minuts Retirem i deixem temperar Afegim a la llet, la resta de sucre i els ous. Batem amb unes varetes manuals Afegim una cullerada de cafè soluble Preparem un motlle apte pel forn. El recobrim del caramel líquid Afegim la preparació d'ous, llet, sucre al motlle, però ho colem per si de cas queda algun trossets d'ou , etc.. Pre-escalfem el forn a 150º.  Preparem una safata . Posem el primer motlle a dintre la safata i afegim aigua calenta

Translate