Amb dies de calor com avui s'agraeix un plat refrescant i ràpid de fer.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcq11n92l1_FiDl5h6HKlGiK1r8QamSVYdu69ksjygF-Xz1phLKaySV3pnqcBcDgRwcKYxT4UbTjdYilmlUXlrCgVmyNrnTP8z8imkyXMl43dwmNkqi0MTSiqUfVFl3ti_5qbv-OSpxN5M/s640/DSCN2129.JPG)
Jo ho he fet amb tomates acabades de collir de la pagesa, cor de bou, però amb els de pera, ben madurets també serveix.
La faig una mica a ull, la idea és que la proporció de tomata superi la de síndria, 2/3 de tomata més o menys.
Ho podeu acompanyar amb entrebancs de pernil, o una canelle de formatge fresc de manera que es converteixi en plat únic o un sopar lleuger.
Jo no pelo la tomata, però ho podeu fer !
Ingredients: 600 gr de tomata madura, 300 de síndria, una mica de sal,, pebre, 1 cullerada d'oli i herbes aromàtiques.
Preparació: en la batedora americana, posar la tomata, la síndria, la sal, pebre i l'oli. Batre. Si queda massa espès s'hi pot afegir mig got d'aigua mineral freda. A l'hora de servir decorar amb una mica de menta seca o fresca.
Bon i refrescant profit !
Jo ho he fet amb tomates acabades de collir de la pagesa, cor de bou, però amb els de pera, ben madurets també serveix.
La faig una mica a ull, la idea és que la proporció de tomata superi la de síndria, 2/3 de tomata més o menys.
Ho podeu acompanyar amb entrebancs de pernil, o una canelle de formatge fresc de manera que es converteixi en plat únic o un sopar lleuger.
Jo no pelo la tomata, però ho podeu fer !
Ingredients: 600 gr de tomata madura, 300 de síndria, una mica de sal,, pebre, 1 cullerada d'oli i herbes aromàtiques.
Preparació: en la batedora americana, posar la tomata, la síndria, la sal, pebre i l'oli. Batre. Si queda massa espès s'hi pot afegir mig got d'aigua mineral freda. A l'hora de servir decorar amb una mica de menta seca o fresca.
Bon i refrescant profit !
Comentaris