Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva
Preparació
Espero que us agradi !
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva
Preparació
- rentar els fredolics
- separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua
- En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)
- Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora
- Salpebrar
- Triturar la sopa
- Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo
- Afegir la picada a la sopa/crema
- Afegir els fredolics (els 50gr. previament saltats) com a entrebancs.
- Deixar coure tot plegat durant 5 m i servir ben calenta
Espero que us agradi !
Comentaris
et recomano que la provis, molt bona !
Als nens els hi ha encantat !