Aquesta pasta és una recepta típica italiana, potser poc coneguda, però amb 4 ingredients fereu un plat de luxe.
Jo l'he aprés del blog la pasta pels catalans, encara que jo obro sempre a part les cloïsses: un xic de sorreta ens pots arruinar el plat. A part he canviat el spaguettis per tagliatelle, això va a gustos, però a mi m'agrada més la pasta així, més ampla, fins i tot el pappardelle.
Aquests tagliatelle són una marca italiana anomenada Filotea , costa una mica de trobar, però amb pasta fresca o pasta seca us quedarà igual de bé !!! Si la trobeu, però, no deixeu de tastar-la
Ingredients ( per 2 persones, però plat únic !!!!!!)
Jo l'he aprés del blog la pasta pels catalans, encara que jo obro sempre a part les cloïsses: un xic de sorreta ens pots arruinar el plat. A part he canviat el spaguettis per tagliatelle, això va a gustos, però a mi m'agrada més la pasta així, més ampla, fins i tot el pappardelle.
Aquests tagliatelle són una marca italiana anomenada Filotea , costa una mica de trobar, però amb pasta fresca o pasta seca us quedarà igual de bé !!! Si la trobeu, però, no deixeu de tastar-la
Ingredients ( per 2 persones, però plat únic !!!!!!)
- 250 gr de pasta fresca
- 400 gr de cloïsses
- 1 pot de quilo de tomàquet pelat (o 6 tomàquets pera ben madurs )
- 1 bitxo (opcional)
- 2 grans d'alls
- all i julivert picat
- sal, pebre, oli
- Posar en remull les cloïsses amb aigua freda i força sal
- En una paella, posar dos cullerades d'oli, i sofregir el bitxo (si us agrada picant) i dos grans alls pelats. Quan es comencin a daurar retirar els alls i el bitxo
- Afegir els tomàquets pelats i trossejats, afegir sal, un polsim de sucre i pebre i deixar que es coguin. ( uns 15 m)
- Obrir les cloïsses al vapor, a part, durant 2 minuts. També ho podeu fer a l'estoig lékué ( 2 minuts al microones)
- Posar l'aigua a bullir
- Afegir les cloïsses al tomàquet. El suquet que han deixat les cloïsses, colar i afegir també a la paella amb el tomàquet i les cloïsses
- Bullir la pasta segons indiqui el paquet de pasta ( en el meu cas eren 4 minuts).
- Escórrer el pappardelle, espagueti o tagliatelle i afegir a la paella. Donar 4 voltes, afegir l'all i julivert picadet i servir !!!!
Comentaris