Una crema lleugera i ràpida de fer.
Ingredients:
Ingredients:
- 2 cebes
- mitja carbassa
- sal, oli d'oliva verge, pebre, 1 litre d'aigua
- Pelar la carbassa. Amb un pelador de ceràmica no és tan difícil. També la podeu posar un minut al micro, es pela molt millor. Amb un ganivet, costa una mica
- Tallar la ceba.
- En una cassola posar una cullerada d'oli. Quan sigui calent, abocar-hi la ceba i sofregir uns minuts.
- Afegir la carbassa tallada a troços i sofregir tot plegat uns 10 minuts
- Afegir un litre d'aigua calenta. La quantitat d'aigua és una mica a gust. Si us agrada espès, doncs afegir menys aigua. Més o menys ha de quedar la carbassa i la ceba coberta d'aigua. Afegir la sal, el pebre.
- Bullir tot plegat uns 15 minuts
- Pasar per la batedora i ja es pot servir, per exemple, acompanyat de pipes de carbassa, o dauets de formatge i una mica d'oli d'oliva verge.
Comentaris