Quan vaig veure la recepta de Plum Cake de La cuina de casa, no vaig dubar ni un moment !
De fet a hores d'ara ja no queda ni una engruna !
La recepta l'ha he feta tal cual, però he tingut algun problema amb el forn i al desmotllar no ha quedat super bonic !
Resulta que tinc la mania (o no!!) que el meu forn va lent i per tant, sempre afegeixo temps i temperatura a les receptes de forn.
Aleshores la recepta original era 1 hora i 170º de forn i jo xula de mi, la poso a 190º. Sort que als 40 minuts vaig anar a veure que tal, perquè ja començava a enganxar-se, això que el motlle que vaig utilitzar era de silicona !
Total , que l'haig de repetir ara modifican el forn , perquè de gust , super bo !!
De fet a hores d'ara ja no queda ni una engruna !
La recepta l'ha he feta tal cual, però he tingut algun problema amb el forn i al desmotllar no ha quedat super bonic !
Resulta que tinc la mania (o no!!) que el meu forn va lent i per tant, sempre afegeixo temps i temperatura a les receptes de forn.
Aleshores la recepta original era 1 hora i 170º de forn i jo xula de mi, la poso a 190º. Sort que als 40 minuts vaig anar a veure que tal, perquè ja començava a enganxar-se, això que el motlle que vaig utilitzar era de silicona !
Total , que l'haig de repetir ara modifican el forn , perquè de gust , super bo !!
Comentaris
170º és una bona temperatura, tenint en compte que una hora és molt temps... a 190º se't cremaria.
Queda super bo, no m'estranya que ja no en quedi ni una engruna, je je je...
he de canviar de forn pq sempre tinc aquests problemes !!!
gràcies per la recepta