Ingredients
Pasta integral. La quantitat depén si és un primer plat o plat únic.Normalment les racions són de uns 80 gr.-100gr. per persona si és un primer plat.
200 gr. de camagrocs (depén de la quantitat de pasta que posseu)
2 alls, julivert
25 gr. de pernil salat, serrà, jabugo etc.
oli verge extra d'oliva, sal rosa de l'Himàlaia (o sal normal !!)
Encenalls de parmesà o formatge ratllat (opcional)
Preparació
- Netejar els bolets
- Mentre bull la pasta, sofregir els alls tallats petits sense que es cremin
- A continuació, afegir els bolets, i quan deixin anar l'aigua,salar lleugerament i afegir el julivert i el pernil.
- Deixa coure 2 minuts i parar el foc.
- Escórrer la pasta, col.locar-la en una font per servir, afegir els bolets i si voleu, els encenalls de parmesà
- Servir immediatament.
Comentaris