Amb la germinadora que comercialitza la casa Batlle, és molt fàcil fer germinats ecològics a casa.
El pack consta d'una germinadora senzilleta de plàstic i uns sobres de llavors ecològics. El seu ús és molt fàcil. Ús poso les intruccions:
1 - Submergeix les llavors d'un sobre en un recipient amb aigua diverses hores depenent de la varietat.
2 - Escórrer, seca i distribueix les llavors uniformement sobre la reixeta.
3 - Insereix la reixeta sobre la cubeta transparent i plena aquesta amb aigua fins a la reixeta. Cobrir-la amb la tapa hivernacle.
4 - Mantingues sempre el nivell de l'aigua tocant la part inferior de la reixeta. La temperatura ambient ideal és entre 20 º i 25 º.
5 - Treu la tapa hivernacle quan els Brots la toquin i mantingues el nivell de l'aigua. Deixa que els brots assoleixin l'alçada desitjada.
5 - Depenent de la varietat i del teu gust als 5 / 7 dies de la sembra podràs tallar i gaudir de la teva collita de "Brots Sans".
6 - Mantingues el nivell de l'aigua fins a la reixeta durant tot el procés de germinació.
7 - Els Brots tallats o si graella podràs conservar a la nevera entre 10 i 15 dies.
Aquí podeu veure al cap d'un dia i d'una setmana.
El pack consta d'una germinadora senzilleta de plàstic i uns sobres de llavors ecològics. El seu ús és molt fàcil. Ús poso les intruccions:
1 - Submergeix les llavors d'un sobre en un recipient amb aigua diverses hores depenent de la varietat.
2 - Escórrer, seca i distribueix les llavors uniformement sobre la reixeta.
3 - Insereix la reixeta sobre la cubeta transparent i plena aquesta amb aigua fins a la reixeta. Cobrir-la amb la tapa hivernacle.
4 - Mantingues sempre el nivell de l'aigua tocant la part inferior de la reixeta. La temperatura ambient ideal és entre 20 º i 25 º.
5 - Treu la tapa hivernacle quan els Brots la toquin i mantingues el nivell de l'aigua. Deixa que els brots assoleixin l'alçada desitjada.
5 - Depenent de la varietat i del teu gust als 5 / 7 dies de la sembra podràs tallar i gaudir de la teva collita de "Brots Sans".
6 - Mantingues el nivell de l'aigua fins a la reixeta durant tot el procés de germinació.
7 - Els Brots tallats o si graella podràs conservar a la nevera entre 10 i 15 dies.
Aquí podeu veure al cap d'un dia i d'una setmana.
Aquests són d'alfals, els meus preferit, encara que els he provat tots i tots estan força bé. Són ideals per posar a les amanides o a les sopes de verdures.
Comentaris