Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...
Cuina catalana, sana, healthyfood i hort urbà
Comentaris
Os escribo este e-mail ya que junto a mi novia estamos creando una comunidad en Internet en la que se promueve los alimentos ecológicos, los productos autóctonos de calidad de cada zona,la agricultura urbana, el respeto a plantas y animales, concienciación sobre la industria alimentaria y sus actividades.
El objetivo es juntar gente que se preocupa por su salud y lo que ingiere y evitar la cultura de los bollicaos, lasagnas congeladas, etc...
He encontrado artículos interesantes en vuestra web y me encantaría si pudieseis plasmar vuestra experiencia en la comunidad.
os invito a participar, creo que puede ser una buena opción para promover vuestras web y vuestra forma de pensar.
El link es www.lagranjaalegre.com
Un saludo.
Atentamente Edu
gràcies