Acabats de sortir del forn !
Pels Panellets
Ingredients:
250gr. d' atmella marcona mòlta
100gr. de patata cuita
200 gr. de sucre glas
1 ou
1/2 cullaredeta de sucre de vainilla
200 gr. de pinyons del país + 2 ous per decorar
Preparació:
Ingredients:
1 pot de llet condensada
200gr de coco + 100 gr per fer les boles
Preparació:
Pels Panellets
Ingredients:
250gr. d' atmella marcona mòlta
100gr. de patata cuita
200 gr. de sucre glas
1 ou
1/2 cullaredeta de sucre de vainilla
200 gr. de pinyons del país + 2 ous per decorar
Preparació:
- Feu la barreja de farina d' atmella, patata, sucre i ou.
- Dexeu-ho reposar 24 hores a la nevera
- Feu les boles. Jo, perquè siguin iguals, les he pesat un 12 gr.
- Escalfeu el forn de dalt a 200 graus
- Per fer els de pinyons, agafeu un bol i poseu els pinyons amb dos rovells d'ou. En un altre bol poseu la clara d'ou.
- Passeu les boles per la clara i després pel bol de rovell i pinyons, s'enganxen sols. Poseu-los a una safata al forn (amb una làmina de silicona si teniu).
- Coure els panellets de pinyons durant 5-10 m.
- Pels de la forma de bolet, feu les boles i amb una ampolla de cava mullada amb aigua calenta feu la forma. Cada vegada que feu un panellet, torneu l'ampolla a l'aigua calenta. Pinteu la part de sobre amb xocolata desfeta al microones (durant uns 30 segons ).
- Poseu-los a una safata al forn (amb una làmina de silicona si teniu) i els coueu 5-10 m.
- Pels de cirera, poseu una cirera sobre la bola i coure de 5 a 10 m al forn
Ingredients:
1 pot de llet condensada
200gr de coco + 100 gr per fer les boles
Preparació:
- Barrejeu la llet condensada amb 200 gr de coco. Deixeu reposar 24 hores
- Feu les boles i les passeu pel coco ratllat.
Comentaris
Els de pinyons són els meus preferits :)
la veritat és que molt bons :-)
i tens raó, al final penso que pq no els vaig fer tots de pinyons, són els que més agraden :-)