Bé, el títol ja ho diu tot :-)
Una amanida realment deliciosa, sobretot per el punt de cocció de l'ou i per la vinagreta que l'acompanya. En realitat he fusionat dues receptes, la vinagreta d'un lloc, l'amanida d'un altre, però el resultat espectacular !
Les mides dels ingredients són una mica a ull ! depèn si voleu fer un plat únic ( per 2) o un entrant ( per 4, més o menys).
Què necessitem !
A mi no m'ha fet falta ni sal ni vinagre
Com ho fem !
Recordeu, la gràcia de l'amanida és el punt de cocció dels ous ( mmm, m'encanten així amb el rovell no massa cuit !!) i la vinagreta !
Servir i gaudir !
Una amanida realment deliciosa, sobretot per el punt de cocció de l'ou i per la vinagreta que l'acompanya. En realitat he fusionat dues receptes, la vinagreta d'un lloc, l'amanida d'un altre, però el resultat espectacular !
Les mides dels ingredients són una mica a ull ! depèn si voleu fer un plat únic ( per 2) o un entrant ( per 4, més o menys).
Què necessitem !
- 1 o 2 ous per persona
- uns 100 gr de salmó fumat
- 1 mango
- un grapat de nous
- Barreja de fulles de diferents enciams
- Vinagreta: 1 cullerada de mostassa de Dijon, una cullerada de tàperes, unes 5 anxoves, 3 cullerades d'oli d'oliva extra verge.
A mi no m'ha fet falta ni sal ni vinagre
Com ho fem !
- Posar a coure els ous en un pot amb aigua bullint amb sal i una mica de vinagre
- Per que quedin al punt és important que només bullin 5 minuts màxim i Immediatament tallar la cocció amb aigua freda. Quan estigui un mica més fred, pelar-los.
- Mentre es fan els ous preparar la vinagreta: barrejar la mostassa, amb dos cullerades d'oli i les tàperes i les anxoves prèviament tallades petites a ganivet. Aquesta vinagreta és una mica llaminera, potser us farà falta preparar el doble :-)
- Tallar el salmó en tires. Pelar el mango i tallar en quadrats. Esmicolar una mica les nous.
- En una safata anar disposant els diferents ingredients de forma harmoniosa!
- Per últim, afegir els ous tallats per la meitat i regar amb la vinagreta
Recordeu, la gràcia de l'amanida és el punt de cocció dels ous ( mmm, m'encanten així amb el rovell no massa cuit !!) i la vinagreta !
Servir i gaudir !
Comentaris