El rostit de sempre però controlant l'oli, la sal i afegint força verdura !
En una cassola, escalfar una cullerades d'oli. Quan estigui calent, anar sofregint el pollastre ( en el meu cas eren cuixetes), sense salar. Quan comenci a estar daurades, afegir un parell de cebes tallades a octaus, 5 o 6 alls sense pelar (doneu un copet a cada all perquè es obri i deixi anar la substància), 2 o 3 tomàquets a 4 trossos, 6 pastanagues a daus, les herbes (romaní, llorer, farigola), sal, pebre i canyella.
Quan passin 10 minuts, afegir el mig got de conyac, cava o vi. El conyac aboqueu-lo amb un got, no directament de l'ampolla sinó d'un got, perquè no s'incendii l'ampolla.
Quan l'alcohol s'evapori, baixar el foc, afegir un got d'aigua, tapar, i deixar coure una mitja-tres quarts hora o fins que estigui tendre (Si és pollastre ecològic costa més de coure, però us quedarà molt bo.)
Quan li quedi uns 10 m. afegim uns bolets, en el meu cas eren rovellons de llauna, no és el temps !
Quan passin uns 10 minuts ja pararíem el foc.
En una cassola, escalfar una cullerades d'oli. Quan estigui calent, anar sofregint el pollastre ( en el meu cas eren cuixetes), sense salar. Quan comenci a estar daurades, afegir un parell de cebes tallades a octaus, 5 o 6 alls sense pelar (doneu un copet a cada all perquè es obri i deixi anar la substància), 2 o 3 tomàquets a 4 trossos, 6 pastanagues a daus, les herbes (romaní, llorer, farigola), sal, pebre i canyella.
Quan passin 10 minuts, afegir el mig got de conyac, cava o vi. El conyac aboqueu-lo amb un got, no directament de l'ampolla sinó d'un got, perquè no s'incendii l'ampolla.
Quan l'alcohol s'evapori, baixar el foc, afegir un got d'aigua, tapar, i deixar coure una mitja-tres quarts hora o fins que estigui tendre (Si és pollastre ecològic costa més de coure, però us quedarà molt bo.)
Quan li quedi uns 10 m. afegim uns bolets, en el meu cas eren rovellons de llauna, no és el temps !
Quan passin uns 10 minuts ja pararíem el foc.
Comentaris