Edito: la foto estava equivocada
La faig una mica a ull, la idea és que la proporció de tomata superi la de síndria, 2/3 de tomata més o menys.
Ho podeu acompanyar amb entrebancs de pernil, o una canelle de formatge fresc de manera que es converteixi en plat únic o un sopar lleuger.
En aquest cas ho vaig servir amb síndria feta a la planxa i unes gambes vermelles :-)
Jo no pelo la tomata, però ho podeu fer !
Ingredients: 600 gr de tomata madura, 300 de síndria, una mica de sal,, pebre, 1 cullerada d'oli i herbes aromàtiques.
Preparació: en la batedora americana, posar la tomata, la síndria, la sal, pebre i l'oli. Batre. Si queda massa espès s'hi pot afegir mig got d'aigua mineral freda. A l'hora de servir decorar amb una mica de menta seca o fresca i/o un rajolí d'oli.
La faig una mica a ull, la idea és que la proporció de tomata superi la de síndria, 2/3 de tomata més o menys.
Ho podeu acompanyar amb entrebancs de pernil, o una canelle de formatge fresc de manera que es converteixi en plat únic o un sopar lleuger.
En aquest cas ho vaig servir amb síndria feta a la planxa i unes gambes vermelles :-)
Jo no pelo la tomata, però ho podeu fer !
Ingredients: 600 gr de tomata madura, 300 de síndria, una mica de sal,, pebre, 1 cullerada d'oli i herbes aromàtiques.
Preparació: en la batedora americana, posar la tomata, la síndria, la sal, pebre i l'oli. Batre. Si queda massa espès s'hi pot afegir mig got d'aigua mineral freda. A l'hora de servir decorar amb una mica de menta seca o fresca i/o un rajolí d'oli.
Bon i refrescant profit !
Comentaris