Passa al contingut principal

Broquetes de pollastre i carabassó amb llimona i romaní ! Healthy Food !

La part del pollastre que faig servir és la cuixa sense os. Podeu usar també la pit de pollastre.


En primer lloc, una mitja hora abans, tallem el pollastre en tires i el marinem amb el suc d'una llimona, la pell de la llimona ratllada, una mica d'oi, pebre i les fulles de romaní, si pot ser fresc però si no, doncs sec.

Quant anem ja a cuinar el plat, pre-escalfem el forn, dalt i baix a uns 250º. 
Amb l'ajuda d'un pelador o mandolina, tallem el carabassó amb tires. Anem muntant els rotllets, disposant una tira de carabassó i a sobre el pollastre i ho anem inserint en unes broquetes de fusta
Baixem la temperatura del forn a 200º i ho posem al forn durant 20 minuts aproximadament, podeu afegir la marinada.

Servir calent o fred segons els vostres gustos !

Comentaris

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir

Pa de sègol. De dieta !. Molt fàcil !

La farina de sègol m'agrada molt. Acostumo a afegir-la als pans que faig. Aquest pa és completament de sègol i he de reconèixer que és especial. És una pa una mica més dens, semblant als pans alemanys, ideal per acompanyar a salmó fumat . Però jo també el prenc per esmorzar o acompanyat de salat , com pernil o formatge. És un pa molt popular en algunes dietes, suposo que pel contingut de fibra. El que m'agrada també és la forma de preparar-lo, no necessita pastar i és molt i molt fàcil. És semblant a un altre pa que faig, el  busy people's bread  . M'encanten aquests pans sense complicacions :-) També es pot fer amb panificadora ( simplement afegint els ingredients a la cubeta i el programa de pa integral), però pel meu gust queda massa dens. El podeu fer més esponjós, substituint part de la farina de sègol per farina de força, però llavors deixa de ser de dieta Ingredients 225 ml d'aigua tèbia  225 ml de llet desnatada tèbia  10 g sal 

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !