Aquest pa és que faig per menjar cada dia a l'hora d'esmorzar. Faig petites variacions segons el que tingui a casa.
La base és una farina integral i les llavors o fruits secs.
Ingredients
Ideal per l'esmorzar, tant dolç con salat, també sucat amb tomàquet.
És un pa que aguanta tota la setmana. També ideal per congelar a llesques i després, torradet, queda extraordinari
Ja veieu, fàcil, económic i carregat de fibra vegetal :-)
La base és una farina integral i les llavors o fruits secs.
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 275 gr. d'aigua
- 50 gr de suc de taronja, mandarina o llet
- 1 culleradeta i mitja de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 500 gr de farina integral. Si tinc ecològica, millor, sinó la farina integral que tenen en el Mercadona
- llavors diverses, uns 150 gr: pipes de carbassa, de girasol, llavors de lli, de sèsam, rosella, o fruits secs, nous, panses etc....
- 25 gr. de llevat premsat de forner
- Col.locar tot en l'ordre indicat a la panificadora, o seguir les instruccions de la vostra panificadora
- Programa 5, ràpid, 1:20m de la panificadora Moulinex
- Quan el programa acabi, treure el pa de la màquina i deixar refredar sobre una reixeta
Ideal per l'esmorzar, tant dolç con salat, també sucat amb tomàquet.
És un pa que aguanta tota la setmana. També ideal per congelar a llesques i després, torradet, queda extraordinari
Ja veieu, fàcil, económic i carregat de fibra vegetal :-)
Comentaris
Un beso Pollet. Estoy muy contenta de que hayas instalado el traductor, ahora paseo por aquí muy cómodamente. GRacias, de verdad.
Gemma, per esmorzar delicios, i tb per berenar :-)