Aquesta recepta és molt fàcil i molt bona, sobretot si compreu la brandada preparada, això si en un lloc de confiança.
Jo la compro a una bacallaneria del mercat de Badalona, potser el millor lloc per comprar bacallà que conec :-)
Simplement, es tracta d'anar farcint els pebrots del piquillo i anar disposant en una safata, mentre pre-escalfem el forn a 180º. Després, disposem formatge ratllat per sobre i dues cullerades de pa ratllat. Finalment, uns 15 m amb el forn encès a dalt i baix i 5 minuts més, pujant la safata més a prop del gratinador, però vigilant que no es cremin.
Jo la compro a una bacallaneria del mercat de Badalona, potser el millor lloc per comprar bacallà que conec :-)
Simplement, es tracta d'anar farcint els pebrots del piquillo i anar disposant en una safata, mentre pre-escalfem el forn a 180º. Després, disposem formatge ratllat per sobre i dues cullerades de pa ratllat. Finalment, uns 15 m amb el forn encès a dalt i baix i 5 minuts més, pujant la safata més a prop del gratinador, però vigilant que no es cremin.
Comentaris