Aquests últims dies tothom em demana que passa amb el meu bloc.
Si no l'actualitzo, si ja no cuino.... La veritat és que tinc molt a explicar. Potser tan embolicada amb tants i tants projectes que al final no tinc temps d'explicar-los.
Faig un petit resum d'aquests tres llargs mesos que no he actualitzat.
El primer projecte ha estat cuidat l'hort.
El segon gran projecte la construcció del forn de llenya (tipus pereruela). Quan ho explico les cares d'expectació i incredulitat són espectaculars..... Però aquí està:
Nous gadgets a la cuina ( per fer chips, altre estoig lékué, iogurtera, formatgera i una complement pel minipiner per fer masses i tallar verdures)
Per fer masses |
Segueix, com no, l'obsessió pel pa a casa, aquesta vegada l'experiment sorgeix a partir d'un article de new york times, que proposa una recepta sense quasi pastar a canvi d'un llarg temps de fermentació. Aquest article es posa de moda cada cert temps a la esfera blocaire.
Segueixo........ Segueixo experimentant cuina amb l'estoig lékué. Truita de patates, arrossos, pastissos de formatge.
Presentacions i tallers de diferents productes al gadgets cuina. Taller de pasta , increïble ! I presentació de geladora ZOKU
Compres gastronòmiques.
Provant els gelats d'en Jordi Roca a Girona a Rocambolesc
Un dia puntual cantant gospel amb el papa !!! (em veieu ????)
Renovant els aparells tecnològics. Ampliant la wifi amb nou router, mòbil, càmera i ordinador nou. (ei, que tot això necessita temps !!!!!!)
Prometo explicar en detall tot plegat :-)
Comentaris
A veures si a partir d'ara ens expliques les novetats mica en mica ;)