Unes broquetes sanes i fàcils !!!
Cal agafar pits de pollastres i tallar-los en dauets. I diferents tipus de verdures, tomaquets cirera, albergínia, carabassó, ceba, pebrot etc. i també tallar en dauets.
Després cal deixar tot plegat amarar amb herbetes, romaní, farigola, orenga, sal, pebre i oli. Deixar reposar un parell d'hores com a mínim.
A continuació, anar inserint a les broquetes els diferents ingredients, mentre pre-escalfem el forn. Podeu veure que he fet servir tant broquetes normals, llargues, com més petites de bambú.
Finalment, coure al forn durant uns 45 m. Anar vigilant que no es cremin !!!!!
Cal agafar pits de pollastres i tallar-los en dauets. I diferents tipus de verdures, tomaquets cirera, albergínia, carabassó, ceba, pebrot etc. i també tallar en dauets.
Després cal deixar tot plegat amarar amb herbetes, romaní, farigola, orenga, sal, pebre i oli. Deixar reposar un parell d'hores com a mínim.
A continuació, anar inserint a les broquetes els diferents ingredients, mentre pre-escalfem el forn. Podeu veure que he fet servir tant broquetes normals, llargues, com més petites de bambú.
Finalment, coure al forn durant uns 45 m. Anar vigilant que no es cremin !!!!!
Comentaris
Després de l'stage a Bubo marxo uns dies de vacances, així que vinc a desitjar-te un bon estiu. Ens veiem el setembre!
Moltíssimes gràcies per participar.
Una abraçada