Segueixo amb la dèria dels torrons. Avui de xocolata cruixent. Ideal !!!
He fet unes quantes barres i les he regalades, a part de les que hem menjat.
Ingredients (per a dues tauletes)
Aquí les caixes que vaig regalar
Podeu veure la resta de receptes de torrons, els de Xixona i els de fuita
He fet unes quantes barres i les he regalades, a part de les que hem menjat.
Ingredients (per a dues tauletes)
- 150 gr. de xocolata amb ametlles
- 150 gr. de xocolata amb avellanes
- 150 gr. de xocolata negre (80-90% cacau)
- 200 gr. de nocilla
- 150 gr. de choco-kripies (arrós inflat amb xocolata)
- En el meu cas, he folrat amb paper kraft els motlles que utilitzo i que em va fer el meu pare per fer torrons, però per aquest torró podeu fer servir qualsevol motlle
- Fondre la meitat de les xocolates al microones amb paciència i en temps de 20 seg. ja que la xocolata de seguit es crema . Millor si ho feu en paciència al bany maria (en aquest cas cal posar tota la xocolata)
- Afegir la resta de la xocolata
- Afegir la nocilla i els choco-crispies
- Col.loca la barreja en el motlle i espera que es refredi
- Treure del motlle i decorar o menjar ;-)
Aquí les caixes que vaig regalar
Podeu veure la resta de receptes de torrons, els de Xixona i els de fuita
Comentaris