Passa al contingut principal

Torró de xocolata cruixent amb ametlles i avellanes

Segueixo amb la dèria dels torrons. Avui de xocolata cruixent. Ideal !!!
 He fet unes quantes barres i les he regalades, a part de les que hem menjat.

Ingredients (per a dues tauletes)
  • 150 gr. de xocolata amb ametlles 
  • 150 gr. de xocolata amb avellanes
  • 150 gr. de xocolata  negre (80-90% cacau)
  • 200 gr. de nocilla
  • 150 gr. de choco-kripies (arrós inflat amb xocolata)
Preparació
  • En el meu cas, he folrat amb paper kraft els motlles que utilitzo i que em va fer el meu pare per fer torrons, però per aquest torró podeu fer servir qualsevol motlle
  • Fondre la meitat de les xocolates al microones amb paciència i en temps de 20 seg. ja que la xocolata de seguit es crema . Millor si ho feu en paciència al bany maria (en aquest cas cal posar tota la xocolata)
  • Afegir la resta de la xocolata
  • Afegir la nocilla i els choco-crispies
  • Col.loca la barreja en el motlle i espera que es refredi
  • Treure del motlle i decorar o menjar ;-)
Aquí la barreja reposant

Aquí les caixes que vaig regalar



 


Podeu veure la resta de receptes de torrons, els de Xixona i els de fuita

Comentaris

Gemma ha dit…
M'encanta el torró de xocolata cruixent, el d'arròs inflat queda boníssim!
Vanessa del Valle ha dit…
Pero quina pinta deu meu! :P___
Pollet ha dit…
Gràcies !!!!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

Xai al forn. Espatlla o cuixa.

.... Al forn de llenya o al forn convencional. Ingredients:  espatlla o cuixa de xai. Jo prefereixo l'espatlla, però això va a gustos. Sal, oli, pebre, 1-2 fulles de llorer, una mica de romaní i farigola, alls, vi o cava o conyac, aigua. Preparació: Unes hores abans, amarar el xai. Salpebrar, pelar els alls i anar afegim pels talls. Afegir una o dues fulles de llorer esmicolades, i una mica de romaní i farigola, només d'una branca petita. Si afegiu massa herbes, tindrà el gust de les herbes però no pas del xai. Regar amb mig got de vi, cava o conyac Regar amb oli d'oliva extra verge.  Pre-escalfar el forn. En el cas de llenya, esperar que estigui a uns 200º. Introduir el xai, en el cas del forn de llenya, introduir tapat amb paper de plata, perquè no es cremi. Anar vigilant que no es quedi sense suc. Anar afegint aigua, o aigua barrejada amb vi o cava, quan veieu que es queda sense suc. Cal afegir mig got cada vegada, sinó en comptes de fet al forn us que...

Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no ! També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió. Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona. En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn Ingredients  Una espatlla de porc d'uns 5 quilos Per aquesta quantitat de carn: 2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè) 2 de pebre negre 2 cullerades soperes d'orenga 2 gots de vi blanc o cava  mig got d'oli llard de porc mig got d'aigua 2 cullerades de me Preparació 48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oli Pinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cava Cada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera 24 hores abans, tallar la p...