Des de que vaig comprar el llibre de "Receptes ..." no he parat d'usar l'estoig LéKué.
Es fàcil, ràpid , còmode , ho té tot.
Per fer aquest arròs i el pastís, m'he inspirat en el llibre, encara que jo he fet la meva pròpia recepta. Si ho feu per una persona us pot anar bé l'estoig pla, però per aquesta recepta és ideal l'estoig més alt, l'Oyga XL suficient per dues persones.
Com podeu veure, tant el faig amb un com en un altre. Però en el pla només hi cap una ració. L'estoig alt permet fer l'arrós més caldós.
Ingredients: (per 2 dos persones)
I de postres pastís de formatge fet també amb l'estoig. Mentre mengeu l'arrós podeu fer el pastís :-)
Jo prefereixo fer-ho en formatge light, queda més suau i amb poc sucre. I la melmelada light perquè sinó ho trobo massa ensucrat. A part li afegeixo una micona de llevat perquè pugi una miqueta, però poquet !!!!!
Ingredients (per dues perones, en l'estoig pla)
Preparació
Que en gaudiu molt !!!!
Es fàcil, ràpid , còmode , ho té tot.
Per fer aquest arròs i el pastís, m'he inspirat en el llibre, encara que jo he fet la meva pròpia recepta. Si ho feu per una persona us pot anar bé l'estoig pla, però per aquesta recepta és ideal l'estoig més alt, l'Oyga XL suficient per dues persones.
Com podeu veure, tant el faig amb un com en un altre. Però en el pla només hi cap una ració. L'estoig alt permet fer l'arrós més caldós.
Ingredients: (per 2 dos persones)
- 2 tasses d'arrós bomba
- 12 cues de llagostins
- fumet de peix
- 1 cullerada d'oli d'oliva extra verge
- 2 grans d'alls
- 12 espàrrecs vers
- 1 bitxo o una cayena (opcional)
- 2 fulles de llorer
- sal i pebre
- Tallar els espàrrecs verds deixant la punta sencera
- Introduir tots els ingredients en l'estoig excepte les cues de llagostins
- Coure durant 10 minuts.
- Obrir l'estoig en compte i afegir les cues de llagostins
- Deixar coure 3 minuts més
- Treure l'estoig del microones i deixar reposar 3 minuts més. Servir
I de postres pastís de formatge fet també amb l'estoig. Mentre mengeu l'arrós podeu fer el pastís :-)
Jo prefereixo fer-ho en formatge light, queda més suau i amb poc sucre. I la melmelada light perquè sinó ho trobo massa ensucrat. A part li afegeixo una micona de llevat perquè pugi una miqueta, però poquet !!!!!
Ingredients (per dues perones, en l'estoig pla)
- 1 ou
- 1/2 cullerada de maizena
- 2 cullerades de sucre
- 1 pot de formatge philadelphia light
- 1 culleradeta de llevat químic
- melmelada ligth de fresó, nabius etc
Preparació
- Barrejar tots els ingredients excepte la melmelada
- Deixar coure 5 minuts
- Treure de l'estoig, Servir amb melmelada per sobre
Que en gaudiu molt !!!!
Comentaris
Uau, ja veig que me l'hauré de comprar, je je je... :)
Està clar que no seria la mateixa textura que al forn normla, però queda força bó i a més molt ràpid, en 10 minuts, preparació i cocció !!!