D'aquí res faré les mones de pasqua i de moment començo a "entrenar-me". Fa pocs dies vaig assistir a un taller per aprendre a tractar la xocolata.
Allà vaig descobrir un producte, el candy melts , que és xocolata de colors. Es treballa igual que la xocolata negra.
També vaig descobrir alguns motlles interessants i dies després no vaig resistir la temptació !
També algunes compres de xocolates a la Xocolateria Brescó (aprofitant que feia turisme , comprat a Benabarre)
Aquí us mostro les mones que fet altres anys.
2012 (recepta)
I la del 2011 (que no té post)
Crec que aquest any faré una tradicional de crema i una sacher. Ara falta quina guarniments hi posaré. De mement, podeu veure alguns guarniments que tinc....
Seguiré informant .....
Allà vaig descobrir un producte, el candy melts , que és xocolata de colors. Es treballa igual que la xocolata negra.
També vaig descobrir alguns motlles interessants i dies després no vaig resistir la temptació !
Segur que cauen alguns bombons de colors farcits de ganache de xocolata negra.
Mantega amb spray, perquè no s'enganxin els pastissos ..... També algunes compres de xocolates a la Xocolateria Brescó (aprofitant que feia turisme , comprat a Benabarre)
Aquí us mostro les mones que fet altres anys.
2012 (recepta)
I la del 2011 (que no té post)
Crec que aquest any faré una tradicional de crema i una sacher. Ara falta quina guarniments hi posaré. De mement, podeu veure alguns guarniments que tinc....
Seguiré informant .....
Comentaris