Ves al contingut principal

Provant, provant. Mones de pasqua (2). Bombons de candy melts

Segueixo provant per fer les mones!!!!

Amb els Candy Melts que vaig comprar un motllo absolutament moníssim he fet aquestes figures de colors !
Els Candy Melts són perles de xocolata tenyides en diferents colors, que tant ens serveixen per guarnir cake pops, com cupcakes, o per fer bombons. Es presenten en bosses, de diferents colors. El sabor és com de xocolata blanca, dolça i un lleuger gust a vainilla.  El preu de la bossa està entre 4,5-5 euros a les botigues i si es compra on-line sobre els 3,75-4 euros.


El candy melts es treballa igual que la xocolata. Jo diria que té el punt de fusió més baix. No deixa de ser una xocolata blanca amb colorant !

La xocolata negre entre 37 i 40 graus es crema. El problema quan es crema la xocolata és que s'ha de llençar. No si pot fer res.
La xocolata blanca té el punt de fusió més baix, entre 35 i 37 graus.
Per tant , a l'hora de fondre la xocolata, tant si és amb el microones, com al bany maria, cal fer-ho en paciència i anar remenant amb una llengua ( o cullera !) ja que la temperatura que agafa parts de la xocolata, ajuda a fondre la resta.

Un altre consell és que, a part que tots els utensilis han d'estar molt nets ( això crec que és aplicable sempre que cuinem !!!!), tot plegat ha d'estar ben eixut , sense cap gota d'aigua ni humitat,  ja que fa malbé la xocolata.

Finalment, he descobert la mantega en spray i tot i que tenia els més dubtes, ha resultat genial, si en tireu en el motlle de fer bombons, aquests surten amb més facilitat i queden més brillants.
 
Així doncs, col.locarem en un recipient apte pel microones , la meitat d'un paquet de candy melts i ho introduïm al microones uns 30 segons. Si no esteu segurs, o el vostre microones és potent, ho introduïu 20 segons.
Treure el recipient i remenar amb la llengua. Veureu que la xocolata comença a desfer-se, però segurament necessitarà 30 segons més.
Ara si que aparentment la xocolata està sencera però al remenar , es desfà suaument !!
Si encara queden parts senceres, introduir 10 segons més. Tornar a remenar i segurament faltaran 10 segons més.
El candy mealts no queda tant líquid com la xocolata. Quan veieu que està tot desfet, anar omplint el motlle. Donar copets perquè no quedi aire i s'anivelli.
Passat uns minuts, quan estigui la xocolata  més atemperada, introduir a la nevera uns 10 minuts.
Passat aquest temps, donar copets suaus al motlle, sortiran suaument les figuretes.

Podeu veure, la invasió de conillets, aneguets i ous de colors !!!!



Seguiré informant .......

Comentaris

Gemma ha dit…
Aquest spray jo també l'utilitzo pels motlles de pa de pessic i va molt bé!
T'han quedat uns pollets molt bonics :)
Judith ha dit…
aquest tipus de xocolata està trionfant!!! uns colors molt ben escollits per Pasquan. Moltíssimes gràcies per participar a Memòries. Petonets
Coses de Llàbiro ha dit…
Em sembla que hauré de fer una compra ben aviat.
Una entrada molt complerta: recepta i consells.
Moltíssimes gràcies per participar.
Pollet ha dit…
Gemma, amb poca feina queda un resultat molt maco
Judith, :-). De res,,
Coses de llàbiro, si, si no parem de comprar novetats, sempre falta un motlle o una espàtula etc :-)

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



Aquí va la recepta !




Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
Com veieu molt simple…

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva

Preparació
rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !