La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(  Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.  I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?   El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat  aquí .  És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.  Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.  Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !    Per acompanyar  salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !         
Cuina catalana, sana, healthyfood i hort urbà
Comentaris