Us porto una recepte diet, que acostumo a fer el dia abans d'una cursa... m'encanta!
Les quantitats són lliures, les anomeno a manera orientativa
Ingredients (2-3 racions)
Preparació
Les quantitats són lliures, les anomeno a manera orientativa
Ingredients (2-3 racions)
- all --> he posat 4 alls tendres
- tomàquet --> un pot de tomàquet sencer natural d'un kg
- espaguetis --> 250 gr de tagliatelle als espinacs
- cloïsses --> en el meu cas 400gr. de rossellones
- oli
- sal ( amb moderació)
- pebre
- julivert
Preparació
- Rentar les cloïsses i deixar-les amb aigua freda i sal perquè deixin anar la sorra. Com a mínim una hora.
- Rentar i assecar el julivert. Tallar petitonet
- Sofregir amb cura l'all perquè no es cremi ( dona gust amarg si es crema !!)
- Afegir el tomàquet i deixar coure uns 20 m, que caramel.litzi una mica, afegir una mica de sal, pebre i si és àcid un pel de sucre morè o sacarina
- Posar abundant aigua calenta en una olla i afegir una mica de sal
- Bullir els taglaitelle
- Mentre escalfar una paella per obrir les cloïsses. Quan la paella estigui calenta, afegir les cloïsses i tapar . Que és obrin al vapor, aproximadament un parell de minuts. Tancar el foc i afegir una mica de julivert tallat
- Afegir les cloïsses al sofregit de tomàquet. Afegir també el suc però colat, per no afegir si ha quedat un resta de sorra
- Quan els taglaitelle estiguin cuits (uns 7 minuts, al dente) escórrer en un colador i afegir al sofregit de tomàquet i cloïsses.
- Donar un parell de voltes i servir
Comentaris