Aquesta recepta és la més bona i ràpida fins ara de tots els intents que he fet de fer un pa low carb !
Per un "entrepà", posarem en un bol un ou gran (si pot ser ecològic), 1 cullerada de farina d'ametlla, 1 de farina de blat de moro, 1 de farina de civada, 4 cullerades de llet d'ametlla o civada, mitja culleradeta de llevat royal i sal de l'Himàlaia ( si pot ser).
Per un "entrepà", posarem en un bol un ou gran (si pot ser ecològic), 1 cullerada de farina d'ametlla, 1 de farina de blat de moro, 1 de farina de civada, 4 cullerades de llet d'ametlla o civada, mitja culleradeta de llevat royal i sal de l'Himàlaia ( si pot ser).
Un cop tot barrejat amb unes varetes manuals, bolcar la meitat de la barreja en un motlle rodó apte per microones. Coure durant 2:30 minuts (depèn del forn, haureu de fer proves). Repetir l'operació amb la resta de massa.
Després torrar les dues llestes lleugerament (es cremen de seguit ....) i omplir :-)
Per les mides de farina uso una cullera mesuradora, que són uns 15 ml. Exactament les que apareixen a les fotos, la lila. Per el llevat royal uso una cullerada petita, que correspondria a 5 ml, la rosa
Per si voleu saber-ne més, Aquí teniu la recepta original!
Després torrar les dues llestes lleugerament (es cremen de seguit ....) i omplir :-)
Per les mides de farina uso una cullera mesuradora, que són uns 15 ml. Exactament les que apareixen a les fotos, la lila. Per el llevat royal uso una cullerada petita, que correspondria a 5 ml, la rosa
Font de la imatge: https://www.amazon.es
En aquesta foto, com veieu a la massa li faig afegir uns 15 ml de llavors de sèsam
Per si voleu saber-ne més, Aquí teniu la recepta original!
Comentaris