Ves al contingut principal

Busy People's Bread

I saw this recipe on canal cocina in the show “La cocina natural de Annabel”. Immediately, I thought that this one would be a success.







It’s a perfect recipe to start baking bread. It doesn´t need leavening time or difficult mixing operations.
It 's leavens in the oven and simply it’s mixed with a large spoon.
Usually in Britain and the USA measures are made with cups, teaspoons and tablespoons. However, I weigh and measure all ingredients and I have adapted it to a rectangular mould.



  To   make a loaf:
  • 200 ml boiling water
  • 200 ml cold water
  • 210 gr strong white flour
  • 210 gr wholemeal flour
  • 25 gr honey
  • 5.5 gr dry yeast. I show you a picture so that you know which one it is.

     
  • 7 gr salt
  • 150 gr sunflower, pumpkin, or sesame saltless seeds and not fried.
  • Spray Butter or a little butter and flour to grease the mould.
 Preparation


  1. Preheat oven to just 80º C (175 degrees Fahrenheit), bottom and top
  2. In a large bowl, put the boiling water and the honey and dissolve.
  3. Add the cold water and yeast
  4. Let stand for 10 minutes. The yeast is ready when it has a bubbles on the surface
  5. Add the white and wholemeal flour, the salt and the seeds. Mix all with a large spoon or silicone spatula
  6. Grease a mould . Put the mixture into the mould and then put the seeds onto the mix and make small, evenly spaced cuts on the top.
  7. Put the mould into the oven
  8. Bake for 20 minutes
  9. After that, switch off the oven top and turn up the oven to 210º C (410 degrees Fahrenheit )and bake for a 35-40 m.
  10. When you see that it’s cooked, remove the mould from the oven.


Cool for a 5 minutes and remove the loaf from the mould and put onto a grid


It’s easy, isn’t it ?Here you can see the original recipe but to make two loaves
Note than you can use sunflower seeds but also sesame, differents nuts such as hazelnuts or almonds or muesli.




Comentaris

Great bread! Ja veig que a més de una gran cuinera tens molta facilitat amb els idiomes...jo per l'anglès...sóc un desastre! Petons!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



Aquí va la recepta !




Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
Com veieu molt simple…

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva

Preparació
rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…