Ves al contingut principal

Busy People's Bread

I saw this recipe on canal cocina in the show “La cocina natural de Annabel”. Immediately, I thought that this one would be a success.







It’s a perfect recipe to start baking bread. It doesn´t need leavening time or difficult mixing operations.
It 's leavens in the oven and simply it’s mixed with a large spoon.
Usually in Britain and the USA measures are made with cups, teaspoons and tablespoons. However, I weigh and measure all ingredients and I have adapted it to a rectangular mould.



  To   make a loaf:
  • 200 ml boiling water
  • 200 ml cold water
  • 210 gr strong white flour
  • 210 gr wholemeal flour
  • 25 gr honey
  • 5.5 gr dry yeast. I show you a picture so that you know which one it is.

     
  • 7 gr salt
  • 150 gr sunflower, pumpkin, or sesame saltless seeds and not fried.
  • Spray Butter or a little butter and flour to grease the mould.
 Preparation


  1. Preheat oven to just 80º C (175 degrees Fahrenheit), bottom and top
  2. In a large bowl, put the boiling water and the honey and dissolve.
  3. Add the cold water and yeast
  4. Let stand for 10 minutes. The yeast is ready when it has a bubbles on the surface
  5. Add the white and wholemeal flour, the salt and the seeds. Mix all with a large spoon or silicone spatula
  6. Grease a mould . Put the mixture into the mould and then put the seeds onto the mix and make small, evenly spaced cuts on the top.
  7. Put the mould into the oven
  8. Bake for 20 minutes
  9. After that, switch off the oven top and turn up the oven to 210º C (410 degrees Fahrenheit )and bake for a 35-40 m.
  10. When you see that it’s cooked, remove the mould from the oven.


Cool for a 5 minutes and remove the loaf from the mould and put onto a grid


It’s easy, isn’t it ?Here you can see the original recipe but to make two loaves
Note than you can use sunflower seeds but also sesame, differents nuts such as hazelnuts or almonds or muesli.




Comentaris

Great bread! Ja veig que a més de una gran cuinera tens molta facilitat amb els idiomes...jo per l'anglès...sóc un desastre! Petons!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no !
També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



Ingredients 
Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…

Bacallà fresc, marinat cassolà

Tenia ganes de marinar un bacallà fresc tal com fem amb el salmó. Així que mans a l'obra !!!!

Ingredients 1 bacallà fresc, net d'espines i cap i separat en dos lloms300 gr de sucre250 gr de sal de cuinapebres de colors en graoli d'olivaPer servir : tomàquet kumato, torradetes, olivadaPreparació
En primer lloc netejar d'espines. Jo faig servir unes pinces especials per aquesta tasca
Aquí veieu que vaig fer servir tot el bacallà, però si heu d'escollir feu la cuaPosar una capa de film, una capa de la barreja de sal i sucre, posar el bacallà i cobrir amb la barreja de sal i sucre. Procedir amb cadascun dels llomsEmbolcallar bé i col.locar en una safata a la nevera Ho deixeu aproximadament unes 18 hores. Deixa anar molta aigua així que de tant en tant, anar treien l'aigua que deixa anarA les 18 hores, netejar amb un paper de cuina el sobrant de sal i sucre i tornar a embolcallar els lloms amb paper filmUna altra cop a la nevera, unes 8 horesAl cap de 8 hores, tallar el …