...i ceps , opcionalment !
Avui m'he llevat inspirada ! És temps de bolets ! I aquest plat és força fàcil i molt espectacular , no creieu ?
Ingredients ( per 4 racions complertes)
Preparació
Avui m'he llevat inspirada ! És temps de bolets ! I aquest plat és força fàcil i molt espectacular , no creieu ?
- 3 sípies de platja, netes
- 250 gr de rossinyols ( o rovellons...)
- 15 gr de ceps secs (opcional)
- 1 ceba tendra
- 8-10 gambes
- julivert
- oli, sal, pebre
Preparació
- Posem a rehidratar els ceps amb aigua
- Tallem la ceba a quadrats petits
- En una cassola baixa posem dues cullerades d'oli d'oliva verge i quan estigui calent sofregim ràpidament les gambes
- Retirem les gambes i afegim la ceba, la salem i que es faci lentament.
- Rentem delicadament els rossinyols amb un tros de paper de cuina
- Quan la ceba comenci a a estar feta, afegim la sípia i saltegem durant uns 10 minuts
- Afegim els rossinyols i els ceps i els salem.
- Després de 5 minuts, afegim el julivert picat, deixem coure 5 minuts més.
- Afegim les gambes i donem un parell de tombs.
- Apaguem el foc, deixem reposar 5 minuts i servim, adornant amb unes branques de farigola
Espero que us agradi com a mi !
Per fer aquest plat m'he inspirat amb aquest de Directo al paladar !
Comentaris