Ves al contingut principal

160 Fira de la Candelera

Els dies 4, 5 i 6 de febrer se celebra la Fira de Candelera a Molins de Rei.
De fet, els actes comencen el dia 28 de febrer amb la lectura del pregó. El dia 31 de febrer comença la 31 Fira de vins i caves, amb tast d'olis, vins i caves.
Us aconsello si podeu feu una escapada a la fira. Hi ha més de 700 expositors agrupats per temes, plantes, ecològics, alimentació (pa artesana, embotits artesans...), brocanters, artesans (sabons, joguines de fusta, etc..), maquinaria agrícola, fira industrial, vehicles....

També trobareu productes gastronòmics d'altres regions d'Espanya, olis, embotits, olives, dolços, etc... Si teniu nens, hi ha una part amb animals de granja i poden passejar amb ponis.
A mi m'encanten les fires i els mercats, i en gaudeixo molt. Molt interessant per mi, la part de productes ecològics i el planter sobretot,,,,,,
Jo compro cada any planter per l'hort. Però de fet la part de plantes i arbrer fruiters és interessant, tant si voleu comprar un arbre com una orquídia, els preus són molt bons i hi ha molt de sortit.

Un altre consell és que hi aneu amb transport públic. Molins té parada de RENFE a tocar de la fira, en cotxe és una bogeria .......

Us deixo un enllaç al  web de la fira on podreu veure tots els actes que es celebren, horaris, mitjans de transports, expositors etc...

Ens troben allà :-) !!!!!


 

Comentaris

Viena ha dit…
Hola Pollet: Me gusta mucho tu blog, pero lo cierto es que no me manejo bien en catalá, por lo que si pudieras poner un taductor, te estaría agradecida, además, supongo que a más gente le pasará lo mismo y con eso facilitas a las visitas la lectura.
Yo tengo en mi blog un traductor, por si eso te ayuda a saber cómo instalarlo.
Gracias y un beso.
Pollet ha dit…
Viena , gracias por el consejo , voy a intentar instalarlo ;-)
besos !
Albota ha dit…
Hola !! gràcies pel comentari al nostre blog, així t'hem descobert!! I gràcies a tu ja tenim excursió programada pel proper cap de setmana, en Jordi estarà contentíssim!
Pollet ha dit…
Albota, que bé, espero que us agradi la fira, és enorme :-)
una abraçada !!!
Viena ha dit…
Pollet, gracias a ti, me has ayudado mucho, porque tu blog me gusta y me interesa mucho. Gracias, de verdad. Ahora nos veremos por aquí más a menudo.
Tienes que contarnos cómo fue la feria, así los que estamos más lejos lo vivimos contigo.
Un beso grande.
Gemma ha dit…
Aquestes fires són fantàstiques, segur que ha estat molt interessant!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no !
També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



Ingredients 
Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…

Bacallà fresc, marinat cassolà

Tenia ganes de marinar un bacallà fresc tal com fem amb el salmó. Així que mans a l'obra !!!!

Ingredients 1 bacallà fresc, net d'espines i cap i separat en dos lloms300 gr de sucre250 gr de sal de cuinapebres de colors en graoli d'olivaPer servir : tomàquet kumato, torradetes, olivadaPreparació
En primer lloc netejar d'espines. Jo faig servir unes pinces especials per aquesta tasca
Aquí veieu que vaig fer servir tot el bacallà, però si heu d'escollir feu la cuaPosar una capa de film, una capa de la barreja de sal i sucre, posar el bacallà i cobrir amb la barreja de sal i sucre. Procedir amb cadascun dels llomsEmbolcallar bé i col.locar en una safata a la nevera Ho deixeu aproximadament unes 18 hores. Deixa anar molta aigua així que de tant en tant, anar treien l'aigua que deixa anarA les 18 hores, netejar amb un paper de cuina el sobrant de sal i sucre i tornar a embolcallar els lloms amb paper filmUna altra cop a la nevera, unes 8 horesAl cap de 8 hores, tallar el …