Passa al contingut principal

160 Fira de la Candelera

Els dies 4, 5 i 6 de febrer se celebra la Fira de Candelera a Molins de Rei.
De fet, els actes comencen el dia 28 de febrer amb la lectura del pregó. El dia 31 de febrer comença la 31 Fira de vins i caves, amb tast d'olis, vins i caves.
Us aconsello si podeu feu una escapada a la fira. Hi ha més de 700 expositors agrupats per temes, plantes, ecològics, alimentació (pa artesana, embotits artesans...), brocanters, artesans (sabons, joguines de fusta, etc..), maquinaria agrícola, fira industrial, vehicles....

També trobareu productes gastronòmics d'altres regions d'Espanya, olis, embotits, olives, dolços, etc... Si teniu nens, hi ha una part amb animals de granja i poden passejar amb ponis.
A mi m'encanten les fires i els mercats, i en gaudeixo molt. Molt interessant per mi, la part de productes ecològics i el planter sobretot,,,,,,
Jo compro cada any planter per l'hort. Però de fet la part de plantes i arbrer fruiters és interessant, tant si voleu comprar un arbre com una orquídia, els preus són molt bons i hi ha molt de sortit.

Un altre consell és que hi aneu amb transport públic. Molins té parada de RENFE a tocar de la fira, en cotxe és una bogeria .......

Us deixo un enllaç al  web de la fira on podreu veure tots els actes que es celebren, horaris, mitjans de transports, expositors etc...

Ens troben allà :-) !!!!!


 

Comentaris

Viena ha dit…
Hola Pollet: Me gusta mucho tu blog, pero lo cierto es que no me manejo bien en catalá, por lo que si pudieras poner un taductor, te estaría agradecida, además, supongo que a más gente le pasará lo mismo y con eso facilitas a las visitas la lectura.
Yo tengo en mi blog un traductor, por si eso te ayuda a saber cómo instalarlo.
Gracias y un beso.
Pollet ha dit…
Viena , gracias por el consejo , voy a intentar instalarlo ;-)
besos !
el taller de cuina ha dit…
Hola !! gràcies pel comentari al nostre blog, així t'hem descobert!! I gràcies a tu ja tenim excursió programada pel proper cap de setmana, en Jordi estarà contentíssim!
Pollet ha dit…
Albota, que bé, espero que us agradi la fira, és enorme :-)
una abraçada !!!
Viena ha dit…
Pollet, gracias a ti, me has ayudado mucho, porque tu blog me gusta y me interesa mucho. Gracias, de verdad. Ahora nos veremos por aquí más a menudo.
Tienes que contarnos cómo fue la feria, así los que estamos más lejos lo vivimos contigo.
Un beso grande.
Gemma ha dit…
Aquestes fires són fantàstiques, segur que ha estat molt interessant!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

Coca de recapte

Aquesta coca la tindreu ràpidament pastada. No necessita ni llevat ni temps per a què pugi la massa. Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc. Per la massa:  250 gr de farina (normal no fa falta de força) 100 gr d'aigua amb gas 50 ml de vi blanc  25 ml d'oli un polsim de sal Preparació: Pastar tots els ingredients junts. Us podeu ajudar d'una espàtula de silicona. Ja veureu que en un moment es pasta tot super bé. Estirar la massa sobre una làmina de silicona amb l'ajuda d'un corro. Jo en tinc un de silicona i va genial Escalfar el forn a 200º Repartir els ingredients per sobre. Si tenen temps de cocció diferent, afegir primer els que costin més i al cap d'uns minuts de forn, afegir la resta. En aquest cas: afegir la ceba a la massa i salpebrar. Enfornar. Al cap de uns 15 minuts, afegir els tomàquets xerrys i les gírgoles Al cap de 10 minuts, afegir el formatg...