Ves al contingut principal

160 Fira de la Candelera

Els dies 4, 5 i 6 de febrer se celebra la Fira de Candelera a Molins de Rei.
De fet, els actes comencen el dia 28 de febrer amb la lectura del pregó. El dia 31 de febrer comença la 31 Fira de vins i caves, amb tast d'olis, vins i caves.
Us aconsello si podeu feu una escapada a la fira. Hi ha més de 700 expositors agrupats per temes, plantes, ecològics, alimentació (pa artesana, embotits artesans...), brocanters, artesans (sabons, joguines de fusta, etc..), maquinaria agrícola, fira industrial, vehicles....

També trobareu productes gastronòmics d'altres regions d'Espanya, olis, embotits, olives, dolços, etc... Si teniu nens, hi ha una part amb animals de granja i poden passejar amb ponis.
A mi m'encanten les fires i els mercats, i en gaudeixo molt. Molt interessant per mi, la part de productes ecològics i el planter sobretot,,,,,,
Jo compro cada any planter per l'hort. Però de fet la part de plantes i arbrer fruiters és interessant, tant si voleu comprar un arbre com una orquídia, els preus són molt bons i hi ha molt de sortit.

Un altre consell és que hi aneu amb transport públic. Molins té parada de RENFE a tocar de la fira, en cotxe és una bogeria .......

Us deixo un enllaç al  web de la fira on podreu veure tots els actes que es celebren, horaris, mitjans de transports, expositors etc...

Ens troben allà :-) !!!!!


 

Comentaris

Viena ha dit…
Hola Pollet: Me gusta mucho tu blog, pero lo cierto es que no me manejo bien en catalá, por lo que si pudieras poner un taductor, te estaría agradecida, además, supongo que a más gente le pasará lo mismo y con eso facilitas a las visitas la lectura.
Yo tengo en mi blog un traductor, por si eso te ayuda a saber cómo instalarlo.
Gracias y un beso.
Pollet ha dit…
Viena , gracias por el consejo , voy a intentar instalarlo ;-)
besos !
Albota ha dit…
Hola !! gràcies pel comentari al nostre blog, així t'hem descobert!! I gràcies a tu ja tenim excursió programada pel proper cap de setmana, en Jordi estarà contentíssim!
Pollet ha dit…
Albota, que bé, espero que us agradi la fira, és enorme :-)
una abraçada !!!
Viena ha dit…
Pollet, gracias a ti, me has ayudado mucho, porque tu blog me gusta y me interesa mucho. Gracias, de verdad. Ahora nos veremos por aquí más a menudo.
Tienes que contarnos cómo fue la feria, así los que estamos más lejos lo vivimos contigo.
Un beso grande.
Gemma ha dit…
Aquestes fires són fantàstiques, segur que ha estat molt interessant!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !
La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia Carbó

Els que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)



Aquí va la recepta !




Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!
1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam 2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata 3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds. 4. Servir  Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebre
Com veieu molt simple…

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva

Preparació
rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !