Passa al contingut principal

160 Fira de la Candelera

Els dies 4, 5 i 6 de febrer se celebra la Fira de Candelera a Molins de Rei.
De fet, els actes comencen el dia 28 de febrer amb la lectura del pregó. El dia 31 de febrer comença la 31 Fira de vins i caves, amb tast d'olis, vins i caves.
Us aconsello si podeu feu una escapada a la fira. Hi ha més de 700 expositors agrupats per temes, plantes, ecològics, alimentació (pa artesana, embotits artesans...), brocanters, artesans (sabons, joguines de fusta, etc..), maquinaria agrícola, fira industrial, vehicles....

També trobareu productes gastronòmics d'altres regions d'Espanya, olis, embotits, olives, dolços, etc... Si teniu nens, hi ha una part amb animals de granja i poden passejar amb ponis.
A mi m'encanten les fires i els mercats, i en gaudeixo molt. Molt interessant per mi, la part de productes ecològics i el planter sobretot,,,,,,
Jo compro cada any planter per l'hort. Però de fet la part de plantes i arbrer fruiters és interessant, tant si voleu comprar un arbre com una orquídia, els preus són molt bons i hi ha molt de sortit.

Un altre consell és que hi aneu amb transport públic. Molins té parada de RENFE a tocar de la fira, en cotxe és una bogeria .......

Us deixo un enllaç al  web de la fira on podreu veure tots els actes que es celebren, horaris, mitjans de transports, expositors etc...

Ens troben allà :-) !!!!!


 

Comentaris

Viena ha dit…
Hola Pollet: Me gusta mucho tu blog, pero lo cierto es que no me manejo bien en catalá, por lo que si pudieras poner un taductor, te estaría agradecida, además, supongo que a más gente le pasará lo mismo y con eso facilitas a las visitas la lectura.
Yo tengo en mi blog un traductor, por si eso te ayuda a saber cómo instalarlo.
Gracias y un beso.
Pollet ha dit…
Viena , gracias por el consejo , voy a intentar instalarlo ;-)
besos !
el taller de cuina ha dit…
Hola !! gràcies pel comentari al nostre blog, així t'hem descobert!! I gràcies a tu ja tenim excursió programada pel proper cap de setmana, en Jordi estarà contentíssim!
Pollet ha dit…
Albota, que bé, espero que us agradi la fira, és enorme :-)
una abraçada !!!
Viena ha dit…
Pollet, gracias a ti, me has ayudado mucho, porque tu blog me gusta y me interesa mucho. Gracias, de verdad. Ahora nos veremos por aquí más a menudo.
Tienes que contarnos cómo fue la feria, así los que estamos más lejos lo vivimos contigo.
Un beso grande.
Gemma ha dit…
Aquestes fires són fantàstiques, segur que ha estat molt interessant!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no ! També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió. Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona. En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn Ingredients  Una espatlla de porc d'uns 5 quilos Per aquesta quantitat de carn: 2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè) 2 de pebre negre 2 cullerades soperes d'orenga 2 gots de vi blanc o cava  mig got d'oli llard de porc mig got d'aigua 2 cullerades de me Preparació 48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oli Pinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cava Cada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera 24 hores abans, tallar la p

Xai al forn. Espatlla o cuixa.

.... Al forn de llenya o al forn convencional. Ingredients:  espatlla o cuixa de xai. Jo prefereixo l'espatlla, però això va a gustos. Sal, oli, pebre, 1-2 fulles de llorer, una mica de romaní i farigola, alls, vi o cava o conyac, aigua. Preparació: Unes hores abans, amarar el xai. Salpebrar, pelar els alls i anar afegim pels talls. Afegir una o dues fulles de llorer esmicolades, i una mica de romaní i farigola, només d'una branca petita. Si afegiu massa herbes, tindrà el gust de les herbes però no pas del xai. Regar amb mig got de vi, cava o conyac Regar amb oli d'oliva extra verge.  Pre-escalfar el forn. En el cas de llenya, esperar que estigui a uns 200º. Introduir el xai, en el cas del forn de llenya, introduir tapat amb paper de plata, perquè no es cremi. Anar vigilant que no es quedi sense suc. Anar afegint aigua, o aigua barrejada amb vi o cava, quan veieu que es queda sense suc. Cal afegir mig got cada vegada, sinó en comptes de fet al forn us que

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !