... fet a panificadora. Us estalviareu de sucar el pa :-). Ideal per acompanyar amb pernil o formatge.
Ingredients
Preparació
Ingredients
- 500gr. de farina de força (en aquest cas era ecològica)
- 3 cullerades d'oli
- 30 gr. de tomàquets deshidratats
- 25 gr. de llevat prensat (mercadona)
- 100 gr salsa de tomàquet, preferentment natural
- 200 ml. d'aigua
- 1 cullerada d'orenga sec
- 1 culleradeta de pebre vermell picant o normal a gust del consumidor
Preparació
- Deixat amarar els tomàquets amb l'oli una mitja hora mínim
- Col.locar els ingredients, segons l'ordre de la màquina. En el meu cas: l'aigua, la salsa de tomàquets, l'oli d'amarar el tomàquets, la farina, el llevat , els tomàquets secs a trossos , les herbes i el pebre vermell
- Engegar el programa de la màquina. Jo he posat el programa ràpid (1:20 m), que en la panificadora moulinex és el 5.
- Retirar el pa quan acabi el programa i deixar refredar sobre una reixeta.
Comentaris
Beatriz, con queso fundido de muerte, ya me contarás :-)