Celebrant alguns èxits d'aquest any !
Amb un arròs amb llamàntol. La recepta, la que m'ha aconsellat la peixatera.
Molt bo, però, així com la fideuà i els rossejats tinc el punt agafat, els arrossos caldosos i paelles els he fet poques vegades i penso que puc millorar ;-).
Ingredients
Preparació
Mentre esperàvem l'arrós hem fet temps amb aquests seitons. Les flors són comestibles i comprades a la boqueria.
Amb un arròs amb llamàntol. La recepta, la que m'ha aconsellat la peixatera.
Molt bo, però, així com la fideuà i els rossejats tinc el punt agafat, els arrossos caldosos i paelles els he fet poques vegades i penso que puc millorar ;-).
Ingredients
- Un llamàntol
- 1 ceba
- 1/2 pebrot verd
- uns tomàquets
- cognac
- 300gr d'arròs de calasparra o bomba
- fumet de peix (fet amb caps de rap i lluç)
- sal, pebre vermell, oli d'oliva verge
- 1 gra d'all
Preparació
- Sofreir el llamàntol , tot just quan agafi color, regar amb el cognac i quan evapori, retirar el llamàntol.
- En aquest oli, fer un sofregit amb la ceba, el pebrot i més tard afegir els tomàquets ratllats. Salar i afegir una mica de sucre per rebaixar l'acidesa del tomàquet
- Quan el tomàquet estigui, afegir un allet ben picoladet
- Afegir l'arròs , sofregir durant uns minuts, afegir una mica de pebre vermell dolç
- Afegir el fumet, el triple de fumet que d'arròs .
- Coure durant 15 m.
- Retirar del foc. Tapar amb un drap net i deixar reposar 5-7 m.
Mentre esperàvem l'arrós hem fet temps amb aquests seitons. Les flors són comestibles i comprades a la boqueria.
Comentaris