Últimament estic tenint molt èxit amb les receptes de pa ,,, a la primera em surten uns pans boníssimmssss
Aquesta recepta d'avui la veig veure a las mañanas de la 1. D'aquest programa les receptes que fan, en general no em fam massa el pes, però la secció de trucs sempre fan uns pans i uns dolços molt interessants i si puc segueixo el programa, normalment per Internet, ja que el fan al matí sobre les 13:00h.
L'únic canvi que vaig fer, va ser afegir força més festucs i panses i fer la massa amb la panificadora. Per cert, penso que la gràcia li dona els festucs i vull provar de fer-lo sense les panses.
Ingredients
Preparació
Aquesta recepta d'avui la veig veure a las mañanas de la 1. D'aquest programa les receptes que fan, en general no em fam massa el pes, però la secció de trucs sempre fan uns pans i uns dolços molt interessants i si puc segueixo el programa, normalment per Internet, ja que el fan al matí sobre les 13:00h.
L'únic canvi que vaig fer, va ser afegir força més festucs i panses i fer la massa amb la panificadora. Per cert, penso que la gràcia li dona els festucs i vull provar de fer-lo sense les panses.
Ingredients
- 200 gr. d'aigua
- 5 gr de sal
- 400 gr de farina
- 18 gr de llevat de forner o 7 gr de llevat en pols
- 50 gr de panses i 100 gr de festucs
Preparació
- Col.locar en ordre els ingredients a la panificadora. I triar un programa de només pastar i llevar o pastar i llevar a ma. En el meu cas, el programa 13 de la panificadora moulinex
- Un cop treiem la massa, dividir-la en 7/8 parts més o menys iguals i formar els panets. (si els voleu exactes, cal pesar la massa i dividir el pes entre els panets que volgueu fer).
- Deixar llevar una 1/2 més
- Pre-escalfar el forn a 220º , de dalt i baix. Jo col.loco una olleta amb aigua dins el forn, perquè formi vapor, ja que així es forma la crosta
- Coure uns 20 m o fins que al donar un copet al pa soni a buit.
- Deixar refredar sobre una reixeta.
Comentaris