Segueixo amb l'èxit amb les receptes de pa.
Simplement la meva recepta base , però amb farina d'espelta ecològica i llavors de sèsam. La farina l'he comprada a la botiga de Món Sant Benet, que vam anar a passejar un matí !!!!
Ingredients
Simplement la meva recepta base , però amb farina d'espelta ecològica i llavors de sèsam. La farina l'he comprada a la botiga de Món Sant Benet, que vam anar a passejar un matí !!!!
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 275-300 gr. d'aigua
- 1 culleradeta i mitja de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 400 gr de farina d'espelta integral i ecològica
- 100 gr. de farina de força ( si pot ser ecològica)
- 25 gr. de llevat premsat de forner
- uns 100 gr de llavors de sèsam.
- Col.locar tot en l'ordre indicat a la panificadora, o seguir les instruccions de la vostra panificadora
- Programa 5, ràpid, 1:20m de la panificadora Moulinex
- Quan el programa acabi, treure el pa de la màquina i deixar refredar sobre una reixeta
Comentaris