La recepta del 15: entrepà de pa de dàtils amb hamburguesa d'albergínies i salseta de mostassa antiga
Amb aquesta recepta participo amb la recepta del 15. Un esdeveniment blogaire que proposa cada mes un tema de cuina i que es publica alhora en diferents blogs el dia 15 de cada mes.
El pa de dàtil ha sorgit pràcticament per casualitat, però ha quedat genial. I l'hamburguesa d'albergínia, una mica d'experiment. La salseta de mostassa , últimament l'afegeixo a tot, al peix, a les verdures, etc, la trobo genial.
Pel pa de dàtil
Ingredients
Ingredients
Ingredients
El pa de dàtil ha sorgit pràcticament per casualitat, però ha quedat genial. I l'hamburguesa d'albergínia, una mica d'experiment. La salseta de mostassa , últimament l'afegeixo a tot, al peix, a les verdures, etc, la trobo genial.
Pel pa de dàtil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 275-300 gr. d'aigua (segons demani la massa)
- 1 culleradeta i mitja de sal
- 1 culleradeta de sucre
- 500 gr de farina integral. Si tinc ecològica, millor, sinó la farina integral que tenen en el Mercadona
- dàtils naturals sense os. Uns 100 gr. i 50 gr d'ametlles.
- 25 gr. de llevat premsat de forner
- Col.locar tot en l'ordre indicat a la panificadora, o seguir les instruccions de la vostra panificadora
- Programa 5, ràpid, 1:20m de la panificadora Moulinex
- Quan el programa acabi, treure el pa de la màquina i deixar refredar sobre una reixeta
Ingredients
- 2 albergínies
- 1 ceba
- sal, pebre
- 1 all (opcional)
- 3 cullerades de civada ( avena)
- Escalivar les albergínies al forn. Deixar refredar
- Picolar la ceba i l'all. Sofregir en una paella a foc lent, amb una cullerada d'oli d'oliva.
- Afegir la civada (avena) mòlta. Sofregir durant 5 minuts
- Afegir la carn de l'albergínia picada. Sofregir durant 5 minuts i deixar refredar
- Donar forma a les hamburgueses.
- Finalment, fer les hamburgueses en una paella o a la planxa.
Ingredients
- 1 cullerada de mostassa antiga
- 3 cullerades d'oli d'oliva extra verge
- 1 cullerada de vinagre de mòdena
- cogombrets en vinagre
- Simplement, barrejar tots els ingredients.
Comentaris
La combinació dolça del dàtil amb l'albergínia ha de quedar ben bona!
Moltes gràcies per participar!
Petons
Sandra
Bss
Virginia "sweet and sour"