Ja és tradició que faci els torrons. Aquests any una mica endarrerida.
Segons el meu pare el meu torró de fruites és molt més bo que qualsevol artesà. Segurament no és veritat, però em fa contenta :-)
Aquest any com a novetat he fet aquest torró de coco, ametlla i xocolata. Gust exquisit. Sense excessiu gust a coco. Si us agrada molt el coco, modifiqueu una mica les proporcions, augmentant-lo.
Ingredients
I unes quantes fotos de les taules de Nadal, ja pel record :-)
Continuarà........
Segons el meu pare el meu torró de fruites és molt més bo que qualsevol artesà. Segurament no és veritat, però em fa contenta :-)
Ingredients
- 325 de llet condensada
- 125 gr de coco
- 125 gr d'ametlla marcona ratllada
- 50 gr de xocolata negre per fondre
- Barrejar la llet condensada, el coco i l'ametlla.
- Deixar reposar 1 dia
- Al dia següent, fondre la xocolata amb paciència, al microones amb intervals de 20 segons, treure del microones, barrejar amb una espàtula de silicona. 20 segons més, fins que estigui fossa.
- Aneu amb compte perquè la xocolata és pot cremar fàcilment
- Folrar el motlle amb paper de cuina
- Abocar la xocolata i seguidament la barreja preparada.
- Deixar reposar una hora i ja es pot embolcallar
I unes quantes fotos de les taules de Nadal, ja pel record :-)
Continuarà........
Comentaris
Que seria un Nadal sense torrons? ;)
Natàlia: hi ha molt de gust a la família. És el moment de treure les vaixelles, encara que jo ho faig tot l'any i amb qualsevol excusa :-)