Segueixo provant per fer les mones!!!!
Amb els Candy Melts que vaig comprar un motllo absolutament moníssim he fet aquestes figures de colors !
Els Candy Melts són perles de xocolata tenyides en diferents colors, que tant ens serveixen per guarnir cake pops, com cupcakes, o per fer bombons. Es presenten en bosses, de diferents colors. El sabor és com de xocolata blanca, dolça i un lleuger gust a vainilla. El preu de la bossa està entre 4,5-5 euros a les botigues i si es compra on-line sobre els 3,75-4 euros.
El candy melts es treballa igual que la xocolata. Jo diria que té el punt de fusió més baix. No deixa de ser una xocolata blanca amb colorant !
La xocolata negre entre 37 i 40 graus es crema. El problema quan es crema la xocolata és que s'ha de llençar. No si pot fer res.
La xocolata blanca té el punt de fusió més baix, entre 35 i 37 graus.
Per tant , a l'hora de fondre la xocolata, tant si és amb el microones, com al bany maria, cal fer-ho en paciència i anar remenant amb una llengua ( o cullera !) ja que la temperatura que agafa parts de la xocolata, ajuda a fondre la resta.
Un altre consell és que, a part que tots els utensilis han d'estar molt nets ( això crec que és aplicable sempre que cuinem !!!!), tot plegat ha d'estar ben eixut , sense cap gota d'aigua ni humitat, ja que fa malbé la xocolata.
Finalment, he descobert la mantega en spray i tot i que tenia els més dubtes, ha resultat genial, si en tireu en el motlle de fer bombons, aquests surten amb més facilitat i queden més brillants.
Així doncs, col.locarem en un recipient apte pel microones , la meitat d'un paquet de candy melts i ho introduïm al microones uns 30 segons. Si no esteu segurs, o el vostre microones és potent, ho introduïu 20 segons.
Treure el recipient i remenar amb la llengua. Veureu que la xocolata comença a desfer-se, però segurament necessitarà 30 segons més.
Ara si que aparentment la xocolata està sencera però al remenar , es desfà suaument !!
Si encara queden parts senceres, introduir 10 segons més. Tornar a remenar i segurament faltaran 10 segons més.
El candy mealts no queda tant líquid com la xocolata. Quan veieu que està tot desfet, anar omplint el motlle. Donar copets perquè no quedi aire i s'anivelli.
Passat uns minuts, quan estigui la xocolata més atemperada, introduir a la nevera uns 10 minuts.
Passat aquest temps, donar copets suaus al motlle, sortiran suaument les figuretes.
Podeu veure, la invasió de conillets, aneguets i ous de colors !!!!
Seguiré informant .......
Amb els Candy Melts que vaig comprar un motllo absolutament moníssim he fet aquestes figures de colors !
Els Candy Melts són perles de xocolata tenyides en diferents colors, que tant ens serveixen per guarnir cake pops, com cupcakes, o per fer bombons. Es presenten en bosses, de diferents colors. El sabor és com de xocolata blanca, dolça i un lleuger gust a vainilla. El preu de la bossa està entre 4,5-5 euros a les botigues i si es compra on-line sobre els 3,75-4 euros.
El candy melts es treballa igual que la xocolata. Jo diria que té el punt de fusió més baix. No deixa de ser una xocolata blanca amb colorant !
La xocolata negre entre 37 i 40 graus es crema. El problema quan es crema la xocolata és que s'ha de llençar. No si pot fer res.
La xocolata blanca té el punt de fusió més baix, entre 35 i 37 graus.
Per tant , a l'hora de fondre la xocolata, tant si és amb el microones, com al bany maria, cal fer-ho en paciència i anar remenant amb una llengua ( o cullera !) ja que la temperatura que agafa parts de la xocolata, ajuda a fondre la resta.
Un altre consell és que, a part que tots els utensilis han d'estar molt nets ( això crec que és aplicable sempre que cuinem !!!!), tot plegat ha d'estar ben eixut , sense cap gota d'aigua ni humitat, ja que fa malbé la xocolata.
Finalment, he descobert la mantega en spray i tot i que tenia els més dubtes, ha resultat genial, si en tireu en el motlle de fer bombons, aquests surten amb més facilitat i queden més brillants.
Així doncs, col.locarem en un recipient apte pel microones , la meitat d'un paquet de candy melts i ho introduïm al microones uns 30 segons. Si no esteu segurs, o el vostre microones és potent, ho introduïu 20 segons.
Treure el recipient i remenar amb la llengua. Veureu que la xocolata comença a desfer-se, però segurament necessitarà 30 segons més.
Ara si que aparentment la xocolata està sencera però al remenar , es desfà suaument !!
Si encara queden parts senceres, introduir 10 segons més. Tornar a remenar i segurament faltaran 10 segons més.
El candy mealts no queda tant líquid com la xocolata. Quan veieu que està tot desfet, anar omplint el motlle. Donar copets perquè no quedi aire i s'anivelli.
Passat uns minuts, quan estigui la xocolata més atemperada, introduir a la nevera uns 10 minuts.
Passat aquest temps, donar copets suaus al motlle, sortiran suaument les figuretes.
Podeu veure, la invasió de conillets, aneguets i ous de colors !!!!
Seguiré informant .......
Comentaris
T'han quedat uns pollets molt bonics :)
Una entrada molt complerta: recepta i consells.
Moltíssimes gràcies per participar.
Judith, :-). De res,,
Coses de llàbiro, si, si no parem de comprar novetats, sempre falta un motlle o una espàtula etc :-)