Un nom molt llarg, però una recepta fàcil, ràpida i amb pocs ingredients. La idea ? del programa Cuines, vist i fet !
Ingredients: ( 2 persones)
Preparació
Es pot fer tot el mateix dia, però jo el dia abans vaig fer els pebrots i l'oli de festucs.
Ingredients: ( 2 persones)
- 1 veïna de vainilla
- 2 cues de rap ( avui congelades, la peixateria està en reformes)
- 1 pot de pebrots del piquillo
- 50 gr de festucs ja pelats
- oli d'oliva extra verge
Preparació
Es pot fer tot el mateix dia, però jo el dia abans vaig fer els pebrots i l'oli de festucs.
- Treure el pebrots del pot i reservar el suc
- Obriu la vainilla per la meitat, longitudinalment, grateu-ne l’interior.
- En el suc dels pebrots, poseu aquesta polpa de vainilla.
- Deixeu-ho macerar una estona
- Mentre, fregiu-los lleugerament els pebrots dels piquillos pels dos costats, en una paella amb l’oli d’oliva, afegiu-hi l’aigua amb polpa de vainilla i deixeu-ho confitar a foc lent durant 20 minuts.
- Escalfeu lleugerament els festucs en el microones (20 segons). Reserveu uns 10 festucs per decorar
- Afegiu el doble d'oli d'oliva que festucs i tritureu
- Fer les cues de rap a la planxa
- Emplatar, posant una capa de pebrots, a sobre el peix, i per sobre l'oli de festucs i els festucs sense triturar que hem reservat
Comentaris