Doncs això, després de dies d'excessos, toca una mica de contenció.
Una mica de dieta. per tornar a entrar als texans, sense risc de morir asfixiada i perquè la bàscula no surti corrents pel passadís cada vegada que faig intenció de pujar-hi
L'estoig Lékué és ideal. Estic encantada i que consti que el senyor Lékué no patrocina aquest post :-)
Ingredient (2 persones)
Preparació
Les verdures simplement unes bosses de barreja de verdures ja netes, que poden anar directament al microones. La mateixa bossa fa de recipient, tal com ve, sense obrir, s'introduiex al microones durant uns 5 minuts. Ho tenen marques con Florette o Mercadona.
Simple, ràpid, gustós.
Una mica de dieta. per tornar a entrar als texans, sense risc de morir asfixiada i perquè la bàscula no surti corrents pel passadís cada vegada que faig intenció de pujar-hi
L'estoig Lékué és ideal. Estic encantada i que consti que el senyor Lékué no patrocina aquest post :-)
Ingredient (2 persones)
- mig quilo (pes abans de netejar) de calamars fresc.
- cloïsses o rossellones o el que trobeu al mercat, 250 gr.
- all i julivert
- sal i pebre
Preparació
- Acabeu de netejar els calamars
- Disposar en l'estoig lékué i coure durant 4-5 minuts
- Deixar reposar 1 minut
- Salpebrar i afegir l'all i julivert ben picadet i un raig d'oli i emplatar
- Disposar les cloïses dins l'estoig i coure durant dos minuts
- Salpebrar i afegir l'all i julivert ben picadet i un raig d'oli i emplatar
Les verdures simplement unes bosses de barreja de verdures ja netes, que poden anar directament al microones. La mateixa bossa fa de recipient, tal com ve, sense obrir, s'introduiex al microones durant uns 5 minuts. Ho tenen marques con Florette o Mercadona.
Simple, ràpid, gustós.
Comentaris