Hi ha mil maneres de fer truita de patates, tantes com cases, segurament, però segur que no igual de ràpides que fetes amb l'estoig lékué.
Molt més lleugeres, ideals si us voleu cuidar una miqueta o no disposeu de molt temps
Truita de patates i ceba a l'estoig lékué
Ingredients
Preparació
Si voleu fer-la d'altres ingredients, cap problema !!!! només cal ajustar els temps de cocció de la verdura o hortalissa que afegiu a la truita !
Aquí de xampinyons : en comptes dels 10 minuts que tardaria la patata i ceba, al voltant de 5 minuts.
Bon sopar !
Molt més lleugeres, ideals si us voleu cuidar una miqueta o no disposeu de molt temps
Truita de patates i ceba a l'estoig lékué
Ingredients
- 1 patata
- 1 ceba
- oli
- 4 ous
- sal, pebre
Preparació
- Pelar, rentar i tallar la patata a rodanxes
- Tallar la ceba en juliana
- Introduir a l'estoig lékué juntament amb una cullerada d'oli, la sal i el pebre
- Coure al voltant de 8-10 minuts.
- Batre el 4 ous. Incorporar a l'estoig, remenant juntament amb les patates i la ceba i coure uns 3 -4 minuts, depenen del microones i de com us agradi de feta.
- Dona per dues racions
Si voleu fer-la d'altres ingredients, cap problema !!!! només cal ajustar els temps de cocció de la verdura o hortalissa que afegiu a la truita !
Aquí de xampinyons : en comptes dels 10 minuts que tardaria la patata i ceba, al voltant de 5 minuts.
Bon sopar !
Comentaris
Ja veig que no em quedarà més remei que comprar-me l'estoig de lekué, je je je... De quina mida el tens?
Encara que en principi la primera és per 1 o 2 persones, per dues és suficient. La de 4 persones no em cap al microones. Aquesta és la primera que va sortir i la tinc des del principi.
L'ogya la faig servir pels arrosos i per les cloïsses al vapor etc..
és molt útil, :-)