Passa al contingut principal

Salmó marinat a la taronja

Un marinat de salmó diferent. Queda un gustet a crítics molt bo, que va molt bé molt bé amb l'alvocat i el tomàquet.

 
Ingredients:
1 llom de salmó

1 cullerada de sucre
1 cullerada de sal
pebre negre
ratlladura de taronja

Preparació
En primer lloc amb unes pinces especials per espines, anar treien les espines
Disposar una capa doble de film transparent
Salpebrar
Disposar la ratlladura de taronja
Tapar amb el film i congelar un mínim de 24  hores

Treure del congelador, després de 24 hores mínim ( jo ho vaig tenir una setmana)
 

Quan encara estigui semi congelat ( serà més fàcil de tallar, anar tallant a capes fines i disposar en una safata, amb pebre negre en gra i oli d'oliva verge
Deixar 24-48 hores a la nevera
Servir amb una capa d'alvocat i de tomàquet kumato

Deliciós !!!!!!







Comentaris

pues si uqe tiene que estar bueno este salmón marinado de esta forma, tomo nota porque me ha encantado.
besoteeeeeeeeee
Marina A.F. ha dit…
Marinat així no l'he tastat mai, el salmó. i mira que m'agrada!! Ho provaré
ohh!! qui descobriment! m'encanta el salmó de totes les formes imaginables, segur que m'agradarà molt!
Gemma ha dit…
El salmó i la taronja combinen super bé!
I amb l'alvocat ha de quedar molt bo.
Pollet ha dit…
Hola a tots, gràcies pels comentaris.
Como agua .. i els fruits sabrosos: gracias por pasar por mi blog, no os conocia y os he agregado.
Gemma, Marina, queda molt bo, amb un gust menys fort que el salmó marinat normal !!!
Anònim ha dit…
Hola, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu bloc.

http://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/06/22/otro-otro-otro-premio/

Núria
Jo que sóc una fan del salmó, i no l'he tastat mai així! Hi haurem de posar remei!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no !
També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



Ingredients 
Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona.
La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada.
Ingredient ( per dues persones )
uns 300 gr. de fredolics
750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua)
2 cebes
sal
pebre
1 all
julivert
unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja )
1 torrada
oli verge d'oliva

Preparació
rentar els fredolicsseparar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aiguaEn una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure)Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'horaSalpebrar Triturar la sopaFer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldoAfegir la picada a la sopa/crema Af…