Ves al contingut principal

Salmó marinat a la taronja

Un marinat de salmó diferent. Queda un gustet a crítics molt bo, que va molt bé molt bé amb l'alvocat i el tomàquet.

 
Ingredients:
1 llom de salmó

1 cullerada de sucre
1 cullerada de sal
pebre negre
ratlladura de taronja

Preparació
En primer lloc amb unes pinces especials per espines, anar treien les espines
Disposar una capa doble de film transparent
Salpebrar
Disposar la ratlladura de taronja
Tapar amb el film i congelar un mínim de 24  hores

Treure del congelador, després de 24 hores mínim ( jo ho vaig tenir una setmana)
 

Quan encara estigui semi congelat ( serà més fàcil de tallar, anar tallant a capes fines i disposar en una safata, amb pebre negre en gra i oli d'oliva verge
Deixar 24-48 hores a la nevera
Servir amb una capa d'alvocat i de tomàquet kumato

Deliciós !!!!!!







Comentaris

pues si uqe tiene que estar bueno este salmón marinado de esta forma, tomo nota porque me ha encantado.
besoteeeeeeeeee
Marina A.F. ha dit…
Marinat així no l'he tastat mai, el salmó. i mira que m'agrada!! Ho provaré
ohh!! qui descobriment! m'encanta el salmó de totes les formes imaginables, segur que m'agradarà molt!
Gemma ha dit…
El salmó i la taronja combinen super bé!
I amb l'alvocat ha de quedar molt bo.
Pollet ha dit…
Hola a tots, gràcies pels comentaris.
Como agua .. i els fruits sabrosos: gracias por pasar por mi blog, no os conocia y os he agregado.
Gemma, Marina, queda molt bo, amb un gust menys fort que el salmó marinat normal !!!
Anònim ha dit…
Hola, espero que t'agradi el que t'he deixat al meu bloc.

http://tastetsdebruixa.wordpress.com/2013/06/22/otro-otro-otro-premio/

Núria
Jo que sóc una fan del salmó, i no l'he tastat mai així! Hi haurem de posar remei!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-(
Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots.
I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ?

El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí.
És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli.
Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill.
Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet !
Per acompanyar salsa romesco, com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts, simplement amb una mica de sal !





Pernil o espatlla al forn de....

llenya o no !
També es pot fer amb cuixa, però tingueu en compte que la cuixa pot pesar uns 9 quilos. Aquesta espatlla pesava 5 quilos. A part l'espatlla és molt més gustosa, en la meva opinió.
Quan vaig fer la cuixa vaig haver de desmuntar la nevera. Tal com sona.

En el forn de llenya l'espatlla tarda 3:30 i la cuixa 4:30 aprox. En el forn de casa, heu de comptar 1 hora per quilo de carn



Ingredients 
Una espatlla de porc d'uns 5 quilosPer aquesta quantitat de carn:2 culleradetes i mitjà de sal ( la cullera de té, no de cafè)2 de pebre negre2 cullerades soperes d'orenga2 gots de vi blanc o cava mig got d'olillard de porcmig got d'aigua2 cullerades de me Preparació
48 hores abans de coure l'espatlla, barrejar en un got la sal, el pebre, l'orenga i l'oliPinta l'espatlla amb aquesta barreja i mullar amb el vi o cavaCada tant, anar donar voltes a l'espatlla. Es guarda a la nevera24 hores abans, tallar la part de pell en diagonal, fent uns rombes.…

Bacallà fresc, marinat cassolà

Tenia ganes de marinar un bacallà fresc tal com fem amb el salmó. Així que mans a l'obra !!!!

Ingredients 1 bacallà fresc, net d'espines i cap i separat en dos lloms300 gr de sucre250 gr de sal de cuinapebres de colors en graoli d'olivaPer servir : tomàquet kumato, torradetes, olivadaPreparació
En primer lloc netejar d'espines. Jo faig servir unes pinces especials per aquesta tasca
Aquí veieu que vaig fer servir tot el bacallà, però si heu d'escollir feu la cuaPosar una capa de film, una capa de la barreja de sal i sucre, posar el bacallà i cobrir amb la barreja de sal i sucre. Procedir amb cadascun dels llomsEmbolcallar bé i col.locar en una safata a la nevera Ho deixeu aproximadament unes 18 hores. Deixa anar molta aigua així que de tant en tant, anar treien l'aigua que deixa anarA les 18 hores, netejar amb un paper de cuina el sobrant de sal i sucre i tornar a embolcallar els lloms amb paper filmUna altra cop a la nevera, unes 8 horesAl cap de 8 hores, tallar el …