Un marinat de salmó diferent. Queda un gustet a crítics molt bo, que va molt bé molt bé amb l'alvocat i el tomàquet.
Ingredients:
1 llom de salmó
1 cullerada de sucre
1 cullerada de sal
pebre negre
ratlladura de taronja
Preparació
En primer lloc amb unes pinces especials per espines, anar treien les espines
Treure del congelador, després de 24 hores mínim ( jo ho vaig tenir una setmana)
Quan encara estigui semi congelat ( serà més fàcil de tallar, anar tallant a capes fines i disposar en una safata, amb pebre negre en gra i oli d'oliva verge
Deixar 24-48 hores a la nevera
Servir amb una capa d'alvocat i de tomàquet kumato
Deliciós !!!!!!
Ingredients:
1 llom de salmó
1 cullerada de sucre
1 cullerada de sal
pebre negre
ratlladura de taronja
Preparació
En primer lloc amb unes pinces especials per espines, anar treien les espines
Disposar una capa doble de film transparent
Salpebrar
Disposar la ratlladura de taronja
Tapar amb el film i congelar un mínim de 24 hores
Treure del congelador, després de 24 hores mínim ( jo ho vaig tenir una setmana)
Quan encara estigui semi congelat ( serà més fàcil de tallar, anar tallant a capes fines i disposar en una safata, amb pebre negre en gra i oli d'oliva verge
Deixar 24-48 hores a la nevera
Servir amb una capa d'alvocat i de tomàquet kumato
Deliciós !!!!!!
Comentaris
besoteeeeeeeeee
I amb l'alvocat ha de quedar molt bo.
Como agua .. i els fruits sabrosos: gracias por pasar por mi blog, no os conocia y os he agregado.
Gemma, Marina, queda molt bo, amb un gust menys fort que el salmó marinat normal !!!