Segueixo fent gelats. Aquesta vegada una variació de la recepta base, gelat de coco, que m'encanta ;-)
Es tracta de variar la llet per llet de coco, que es pot trobar en botigues de menjar xinès o japonès, grans superfícies i fins i tot al mercadona.
Aleshores redueixo una mica el sucre i afegeixo coco ratllat.
La recepta queda així
Per un litre de gelat :
Que gaudiu de l'estiu ;-)
Es tracta de variar la llet per llet de coco, que es pot trobar en botigues de menjar xinès o japonès, grans superfícies i fins i tot al mercadona.
Aleshores redueixo una mica el sucre i afegeixo coco ratllat.
La recepta queda així
Per un litre de gelat :
- 3 gr de CMC
- 3 rovell d'ou
- 250 gr. nata per muntar
- 400 gr llet de coco
- 150 gr. sucre
- 2 cullerades soperes de coco ratllat
- Muntar la nata en un recipient, amb les varetes elèctriques. La nata i els utensilis que hi participen han d'estar ben freds per ajudar a muntar.
- En un altre recipient, afegir els rovells i la llet. La barreja ha de créixer.
- Barrejar el sucre i el CMD, i afegir a la barreja de rovells i llet.
La barreja ha de créixer. - Afegir aquesta barreja a la nata a poc a poc en forma de fil.
- Afegir dues cullerades de coco ratllat amb l'ajuda de les varetes elèctriques perquè no baixi la massa
- Congelar durant 8 hores
- Treure del congelador 15 m abans de consumir.
Que gaudiu de l'estiu ;-)
Comentaris
Marta, quina bona idea, ja em diràs que tal !!!!