Passa al contingut principal

Gelat de coco

Segueixo fent gelats. Aquesta vegada una variació de la recepta base, gelat de coco, que m'encanta ;-)

Es tracta de variar la llet per llet de coco, que es pot trobar en botigues de menjar xinès o japonès, grans superfícies i fins i tot al mercadona.

Aleshores redueixo una mica el sucre i afegeixo coco ratllat.

La recepta queda així

Per un litre de gelat :
 
  • 3 gr de CMC
  • 3 rovell d'ou
  • 250 gr. nata per muntar
  • 400 gr llet de coco
  • 150 gr. sucre 
  • 2 cullerades soperes de coco ratllat
 Preparació
  1. Muntar la nata en un recipient, amb les varetes elèctriques. La nata i els utensilis que hi participen han d'estar ben freds per ajudar a muntar.
  2. En un altre recipient, afegir els rovells i la llet. La barreja ha de créixer.
  3. Barrejar el sucre i el CMD, i afegir a la barreja de rovells i llet.
    La barreja ha de créixer.
  4. Afegir aquesta barreja a la nata a poc a poc en forma de fil.
  5. Afegir dues cullerades de coco ratllat amb l'ajuda de les varetes elèctriques perquè no baixi la massa
  6. Congelar durant 8 hores
  7. Treure del congelador 15 m abans de consumir.
En aquesta foto, a sota hi ha gelat de maduixa i de préssec .  
 
 Que gaudiu de l'estiu ;-)

Comentaris

Eva ha dit…
Junt amb el de xocolata és el meu gelat preferit!! boníssim!! no sé si m'atreviré a fer gelat casolà... en fi, ho provaré!
Unknown ha dit…
Si tinc temps, us envio la meva proposta amb llet de coco, però sense làctics i sense ou :-P
Pollet ha dit…
Eva , et recomano que ho facis, molt resultons !

Marta, quina bona idea, ja em diràs que tal !!!!
Jo també sóc fan de la llet de coco!

Translate

Entrades populars d'aquest blog

Calçots al microones.

La combinació d'estar sense forn , sense màquina de pa i recuperant-me dels excessos de nadal, sumat a fer turisme = cuina de supervivència, planxa i verdures, i per tant cuino poc i publico poc :-( Però després de fer calçotada fa uns dies, no puc evitar endur-me uns calçots. I com ells puc coure ? per què no al microones, si es pot fer una escalivada ....... ? El procediment, com quan ells faig al forn normal, explicat aquí . És a dir, es treu la primera capa i la terra, es talla una mica la part verda i es col.loca a una safata apte pel microones. A sobre un raig d'oli. Temps de cocció 10 minuts a 100% de potència ( microones de 900 W ) i 6 minuts de grill. Com els calçots es entren al micro nets i amb la primera capa treta, doncs es poden menjar amb forquilla i ganivet ! Per acompanyar salsa romesco , com acostumo i aquesta vegada acompanyat de rap al vapor, fet a l'estoig lékué durant 3 minuts , simplement amb una mica de sal !

Crema de fredolics

Hola us presento una crema de fredolics que vaig fer ja fa dies, amb els que vaig comprar a Solsona. La recepta me la van explicar en la mateixa exposició de bolets, jo simplement he afegit una picada. Ingredient ( per dues persones ) uns 300 gr. de fredolics 750 ml de caldo de pollastre o verdures ( o aigua) 2 cebes sal pebre 1 all julivert unes 12 atmelles torrades ( o pinyons o avellanes o barreja ) 1 torrada oli verge d'oliva Preparació rentar els fredolics separar uns 50 gr de fredolics , els que veieu més macos i saltar en una paella amb una mica d'oli, fins que deixin anar l'aigua En una olla, posar un raig d'olli i saltar la ceba tallada menuda, quan comenci agafar color, afegir els fredolics (els 250 gr. que estan sense coure) Després de 8 -10 minuts afegir el caldo de pollastre ben calent i deixar coure 1/4 d'hora Salpebrar Triturar la sopa Fer la picada amb l'all, el julivert, la torrada i les atmelles i una mica de caldo Afegir ...

Coca de recapte

Aquesta coca la tindreu ràpidament pastada. No necessita ni llevat ni temps per a què pugi la massa. Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc. Per la massa:  250 gr de farina (normal no fa falta de força) 100 gr d'aigua amb gas 50 ml de vi blanc  25 ml d'oli un polsim de sal Preparació: Pastar tots els ingredients junts. Us podeu ajudar d'una espàtula de silicona. Ja veureu que en un moment es pasta tot super bé. Estirar la massa sobre una làmina de silicona amb l'ajuda d'un corro. Jo en tinc un de silicona i va genial Escalfar el forn a 200º Repartir els ingredients per sobre. Si tenen temps de cocció diferent, afegir primer els que costin més i al cap d'uns minuts de forn, afegir la resta. En aquest cas: afegir la ceba a la massa i salpebrar. Enfornar. Al cap de uns 15 minuts, afegir els tomàquets xerrys i les gírgoles Al cap de 10 minuts, afegir el formatg...