Descobrir la cuina d'un país, és, en ell mateix un viatge. Una forma de descobrir sabors del mar i de la terra. Alguns productes ja coneguts com la ensaïmada, la sobrassada, l'ametlla. I altres no tant, com el fonoll marí.
Bon viatge i bon profit !
Mercat de l'olivar. Cap Roig. Peix a punt per fer sushi i paradetes per degustar el sushi en el mateix mercat
Ensaïmades a Ca'n Joan de s'Aigo.
Ensaïmada de sobrassada i carbassonet, típica de carnaval
La Sifoneria, espai cultural i gastroteca
La Pajarita
Trempó, aquest acompanyat de fonoll marí
Pa amb oli i pernil
Sobrassades, al Colmado Santo Domingo, un clàssic de l'illa.
Pa amb oli i verdures a la planxa, amb pa moré, of course
Trempó
Tombet
Porcella rostida
Frit de matança
Greixonera de brossat
Gató amb gelat
Orxata d'ametlla i coques de patata
Panada de bacallà
Can Riera
Esmorzant davant la serra de Tramuntana.
Algunes fotos de record
Bon viatge i bon profit !
Mercat de l'olivar. Cap Roig. Peix a punt per fer sushi i paradetes per degustar el sushi en el mateix mercat
Ensaïmades a Ca'n Joan de s'Aigo.
Ensaïmada de sobrassada i carbassonet, típica de carnaval
La Sifoneria, espai cultural i gastroteca
La Pajarita
Trempó, aquest acompanyat de fonoll marí
Pa amb oli i pernil
Sobrassades, al Colmado Santo Domingo, un clàssic de l'illa.
Pa amb oli i verdures a la planxa, amb pa moré, of course
Trempó
Tombet
Porcella rostida
Frit de matança
Greixonera de brossat
Gató amb gelat
Orxata d'ametlla i coques de patata
Panada de bacallà
Can Riera
Esmorzant davant la serra de Tramuntana.
Algunes fotos de record
Comentaris