Aquesta recepta és una variació del la recepta que vaig publicar de flam de cafè. Es tracta d'afegir tres cullerades de melmelada de mango ( que sigui ecològica o el més natural possible, jo he fet servir Santiveri) i aleshores rebaixar una mica el sucre perquè no quedi tan dolç.
La resta igual !!!!
Ingredients
La resta igual !!!!
Ingredients
- 1/2 litre de llet
- 5 ous
- 3 cullerades de sucre
- 3 cullerades de melmelada de mango, natural
- caramel líquid
- Posem la llet en una gerreta, l'escalfem al microones durant 3 minuts
- Retirem i deixem temperar
- Afegim a la llet, la melmelada, la resta de sucre i els ous.Ho barregem tot amb unes varetes manuals. Preparem un motlle apte pel forn. El recobrim del caramel líquid
- Afegim la preparació d'ous, llet, sucre al motlle, però ho colem per si de cas queda algun trossets d'ou , etc..
- Pre-escalfem el forn a 150º.
- Preparem una safata . Posem el primer motlle a dintre la safata i afegim aigua calenta, entre un motlle i l'altre, dins la safata, per fer el bany maria
- Introduïm la safata la forn, durant 50-60 minuts minuts ( punxem per veure si és o no cuit).Passat el temps, el traiem del forn
- Deixem temperar uns minuts, passem un ganivet entre el motlle i el flam , perquè es desenganxi millor i bolquem en una safata per servir
Comentaris