Aquesta coca la tindreu ràpidament pastada. No necessita ni llevat ni temps per a què pugi la massa.
Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc.
Per la massa:
Bon profit !!!
Els ingredients de sobre la massa poden ser els que volgueu. Des d'escalibada, ceba, carbassó, espinacs, formatge de cabra, etc.
Per la massa:
- 250 gr de farina (normal no fa falta de força)
- 100 gr d'aigua amb gas
- 50 ml de vi blanc
- 25 ml d'oli
- un polsim de sal
- Pastar tots els ingredients junts. Us podeu ajudar d'una espàtula de silicona. Ja veureu que en un moment es pasta tot super bé.
- Estirar la massa sobre una làmina de silicona amb l'ajuda d'un corro. Jo en tinc un de silicona i va genial
- Escalfar el forn a 200º
- Repartir els ingredients per sobre. Si tenen temps de cocció diferent, afegir primer els que costin més i al cap d'uns minuts de forn, afegir la resta.
- En aquest cas: afegir la ceba a la massa i salpebrar. Enfornar. Al cap de uns 15 minuts, afegir els tomàquets xerrys i les gírgoles
- Al cap de 10 minuts, afegir el formatge de cabra. Afegir un rajolí d'oli i salpebrar els tomàquets i les gírgoles. Al cap de 5 minuts més o menys ja estarà tot cuit.
Bon profit !!!
Comentaris
Bon Nadal i feliç 2011!
Prenc nota d'aquesta massa amb vi blanc. Déu quedar més trencadissa que sense, oi?
I la pinta de la coca, brutal! ;-)
Salut!