Seguint amb l'esperit nadalenc, un pastís o mousse de torró, a partir de la recepta de canelona, però amb variants i sense termomix.
Ingredients:
Queda molt i molt bé :-). També els podeu fer en versió individual.
Ingredients:
- 300gr. de torró de Xixona
- 1/2 litre de llet
- 250 gr. de nata per muntar
- 75 gr de sucre
- 1paquet i mig de galetes maria
- 100 gr de mantega
- 1 sobre i mig de quallada en pols (Royal)
- En primer lloc, triturar les galetes amb la mantega pomada i folrar un motlle. Introduir 5 m al forn a 200 º
- Posar, en un pot, 1/4 de litre de llet a escalfar, juntament amb el sucre i la nata. Afegir el torró a troços, que es vagi desfent
- En l'altre 1/4 litre desfer els sobres de quallada
- Quan la llet arranqui el bull, retirar i anar remenant. Tornar al foc i quan torni arrancar el bull, afegir la resta de la llet.
- No parar de remenar. Quan torni a arrencar el bull, apagar el foc
- Posar la barreja sobre la base de galeta i deixar refredar.
- Guardar a la nevera i millor fer-ho d'un dia per l'altre.
- Desmotllar, adornar i servir.
Queda molt i molt bé :-). També els podeu fer en versió individual.
Comentaris