Una recepta que vaig fer els dies que caçàvem bolets. En aquest cas eren rovellons i fredolics però és pot utilitzar qualsevol barrella de bolets o fins i tot amb xampinyons.
Per dues persones:
Ingredients:
- 2 cebes petites
- 150 gr de bolets variats, en aquesta ocasió rovellons i fredolics
- 25 gr de pernil serrà a daus
- 1 all i julivert
- sal, pebre, oli verge d'oliva
- 8 fulls de pasta brick
Preparació:
- En una paella sofregir la ceba tallada a dauets petits fins que estigui transparent.
- Afegir llavors, els bolets tallats a daus, prèviament nets. Afegir la sal i una mica de pebre.
- Quan els bolets deixin anar l'aigua, afegir el pernil tallat a daus.
- Donar uns tombs i afegir l'all i el julivert ben picat.
- Deixar atemperar el farcit.
- Escalfeu el forn a 180º dalt i baix.
- Agafar una fulla de pasta brick, doblar per la meitat, en el centre poseu una cullerada de farcit i dobleu en forma de canutillo. Per tancar els paquetets és pot fer servir una mica d'oli d'oliva amb un pinzell.
- Anar fent fins acabar el farcit. Pinteu els farcells amb una mica d'oli d'oliva.
- Si teniu una làmina de silicona poseu-la sobre la safata del forn i a sobre els farcellets. Si no teniu làmina, pinteu la safata del forn amb oli i col.loqueu a sobre els farcellets.
- Enfornar durant 10 minuts o fins que estiguin dauradets. Servir immediatament.
Comentaris