Volia un pa nou, per combinar amb pernil dolç catalana i vaig fer aquest invent que va sortir molt bé i aromàtic.
L'he bateijat amb el nom de Pa meditarrani
La farigola i el romaní el cullo sempre que vaig al bosc. Després l'asseco i el guardo en pots de vidre. Podeu mirar de comprar-lo en les parades dels mercats i places o fer servir els que venen en pots.
Ingredient:
L'he bateijat amb el nom de Pa meditarrani
La farigola i el romaní el cullo sempre que vaig al bosc. Després l'asseco i el guardo en pots de vidre. Podeu mirar de comprar-lo en les parades dels mercats i places o fer servir els que venen en pots.
Ingredient:
- 250 d'aigua
- 3 cullerades d'oli
- 30 gr de tomata sec
- unes branques de farigola (retirant les parts més dures)
- unes branques de romaní (retirant les parts més dures)
- 5 gr de sucre
- 6,5 de sal
- 475gr de farina de força ecològica
- 25 gr de llevat de forner
- 100 gr d'olives farcides d'anxova
- Sal rosa de l'Himàlaia o sal maddon o gruixuda. Opcional
- Una miqueta més d'oli per pintar el pa
- Deixeu amarar els tomàquets amb l'oli com a mínim dues hores
- Abocar els ingredients en la màquina en l'ordre indicat , excepte les olives
- Programar al programa 5 , pa ràpid de la panificadora moulinex
- Al cap de 12 minuts, afegir les olives senceres
- Quan la màquina pari de pastar, pintar la superfície amb oli d'oliva, afegir sal rosa de l'Himàlaia, unes fulletes de farigola
- Quan acabi la màquina, treure el pa amb compte i deixar refredar sobre una reixeta.
Comentaris
Besitos.