Potser una de les postres més fàcils i més bones que he fet. A més, ha estat totalment improvisats, m'han convidat a sopar i he quedat que portava les postres.
Aleshores, els meus anfitrions són uns amants de la xocolata, però després de les mones quelcom amb xocolata negra no em venia de gust
He improvisat, doncs tampoc sabia quina recepta fer i ha quedat super-genial a la primera, us recomano que el proveu ;-)
Ingredients
Preparació
Aleshores, els meus anfitrions són uns amants de la xocolata, però després de les mones quelcom amb xocolata negra no em venia de gust
He improvisat, doncs tampoc sabia quina recepta fer i ha quedat super-genial a la primera, us recomano que el proveu ;-)
Ingredients
- 1 rajola de xocolata blanca fondant ( en el meu cas Nestle postres) uns 180 gr.
- 75 gr de farina de rebosteria
- 75 gr de sucre
- 75 gr de mantega
- 3 ous
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 1 cullerada de llevat royal
- 140 gr de nous ( no les esmicoleu en excés, deixar alguna sencera)
- 25 gr de perles de xocolata blanca
- mantega en spray o una mica més de mantega i farina pel motlle.
- Sucre llustre
Preparació
- Pre escalfar el forn a 180º (dalt i baix) ( jo l'he fet a 210º ja sabeu tinc mania que el forn va lent, en un forn normal penso que amb 180º és suficient )
- Batre els ous amb el sucre amb les varetes manuals
- Mentre en un recipient fondre la xocolata amb la mantega a intervals de 30 segons. La xocolata blanca es crema a partir de 35º així que en compte !!! Un cop desfet, deixar temparar uns minuts
- Afegir la barreja de xocolata i mantega a la barreja d'ous i sucre. Integrar amb la vareta manual
- Afegir la farina i el llevat barrejat però tamisada i en dues vegades per evitar grumolls
- Empolsar les nous amb farina i afegir les nous i les perles de xocolata blanca
- Agafar un motlle quadrat o rectangular i posar la mantega en spray o una mica de mantega i oli i una mica de farina perquè no s'enganxi. Retirar el sobrant
- Abocar la barreja. Apagar la part de dalt del forn i introduir el motlle
- Més o menys uns 20 minuts. Procureu que no es passi.
- Deixar refredar uns minuts i desmotllar
- En el moment de servir empolsar amb sucre llustre
Deliciós !!!!! una mica més i no arribo a la foto ;-)
Comentaris
A casa som molt de xocolata, però sempre faig coses amb la negra, mai amb la blanca... Em sembla que ja és hora de provar coses noves, o sigui que em guardo la recepta per fer-la un dia d'aquests!.
Una abraçada